Grete Roede får nytt navn

Grete Roede vil ikke lenger være hele Norges slankeekspert. Nå skifter vi både navn og utseende. Metoden vår er like effektiv som før. Vi har bare ny logo og nye verktøy. Det er derfor med stor glede og stolthet vi presenterer firmaets nye profil og navn, Roede AS.

Merkevaren Grete Roede har stått støtt i hele 45 år, og har hjulpet norske kvinner og menn med varig livsstilsendring. Siden firmaets oppstart har de hjulpet bortimot en million mennesker med å få en sunnere livsstil. Årlig er det 35 000 som deltar på Roede-kurs.

Firmaet har høy kjennskap i markedet, men blir av mange oppfattet som et sted der «gamle kjerringer» treffes for å gå ned i vekt. Dette er en myte som Roede nå en gang for alle vil slå hull på.

Med bakgrunn i dette endrer vi nå navn til Roede AS, vi vil få et helt nytt utseende og lanserer samtidig en helt ny app; Roede-appen. Men historien tar vi oss videre. Kjernen og målet er det samme.

I en større undersøkelse vi utførte blant det norske folk, kom det fram at slanking er noe som oppfattes som en aller siste utvei, noe kortvarig og usunt. Mens det folk ønsker seg er jo varige endringer og en sunnere livsstil. Vi vet at våre deltakere lykkes med å etablere nye vaner og at de oppnår varige resultater. Roede er for alle, fra bønder til byfolk, single og samboere, små familier, store familier og bonusfamilier.

Roede har alltid handlet om langsiktighet, å bygge vaner innenfor kosthold og aktivitet, uten at det skal gå på bekostning av matglede og et godt liv. Nå skal vi gå fra å være hele Norges slankeekspert til å ta posisjonen som viktige livsstilsmentorer for folk som trenger hjelp med å bygge vaner for varige livsstilsendringer.

Roede er stolte av å kjempe for den norske folkehelsen – gjennom å gi dokumenterte kostholdsråd, og ser på det som et viktig oppdrag. Det handler ikke bare om alle kiloene du mister, men om alt du får i tillegg; Overskuddet, mestringen og energien.

Vi skifter navn fra Grete Roede til Roede for å sette større fokus på konseptet Roede-metoden.

Roede – hele Norges livsstilsmentor

VI SKAL STØTTE STADIG FLERE KVINNER OG MENN TIL Å TA SUNNERE VALG MED GLEDE.

Vi har vært hele Norges slankeekspert og kostholdsrådgiver, i alle landets kriker og kroker. Vi er stolte av å ha hjulpet hundretusener av kvinner og menn med å slanke seg til et nytt og bedre liv. For oss har det aldri handlet om kiloene alene, men om langvarig og positivt overskudd og ekte matglede ved hjelp av Roede-metoden.

Roede-metoden

Roede-metoden er store og små verktøy som hjelper deg å holde fokus når du ønsker en langsiktig livsstilsendring, enten det handler om en sunnere og friskere kropp eller mer energi i hverdagen.

I Roede har vi et stort og veldig viktig oppdrag

Powered by Labrador CMS