Mens vi venter… luke 11 – magisk hodelykttur

Å gå med hodelykt er en spennende og magisk opplevelse, så har du ikke prøvd det, så må det prøves.

Nå finnes det hodelykter til både store og små, men om du ikke har en hodelykt så fungerer lommelykt like fint. Ta deg uansett et avbrekk fra hverdagen, og finn på noe aktiv og annerledes i vintermørket. Det er flott når vi kan oppdage nattehimmelen og stjernedrysset langs turløypene. Og om du holder deg unna opplyste løyper, så vil du se stjernene enda bedre.

Foto: DNT Asker
Kanskje dere kan dere navigere dere frem til et utsiktspunkt og ta med kveldsmaten ut i det fri for en liten nistepause, før dere så vender nesa hjem igjen. Da pakker dere en varmende drikk i termosen og et mellommåltid i sekken for å  inkludere litt matglede på turen.
Glem tiden og nyt turen alene, eller sammen med noen du er glad i!
Vår kalendergave til dere denne dagen er sunne og gode oppskrifter til turmaten!
Søte og halvgrove muffins med blåbær og banan. Disse er utrolig enkle å lage, og perfekt å slenge sammen hvis man ønsker å han noe mettende og lettvint å servere, eller ønsker å ha med noe ekstra godt å mettende i tursekken.
Her er noen sunne og gode oppskrifter til turmaten
Niste

Muffins med blåbær og banan
Grove horn med ost og skinke
Lefserull med laks
Lefse med karrikylling 

Varm drikke

Gløgg
Chili Kakao
Appelsin gløgg

Følg oss videre i førjulstiden
Vi gleder oss til jul og til å dele flere tips, oppskrifter, aktiviteter med mer i vår lille adventskalender “Mens vi venter på julen”. Lik og del vårt FB-arrangement slik at flere få gleden av å delta: https://www.facebook.com/events/2050405295063043
Ta gjerne noen bilder og legg ut på Instagram og tagg med #roede og du er med i trekningen av flotte premier.
Vi ønsker dere alle en riktig fin førjulstid!
Foto: DNT Asker Kanskje dere kan dere navigere dere frem til et utsiktspunkt og ta med kveldsmaten ut i det fri for en liten nistepause, før dere så vender nesa hjem igjen. Da pakker dere en varmende drikk i termosen og et mellommåltid i sekken for å  inkludere litt matglede på turen. Glem tiden og nyt turen alene, eller sammen med noen du er glad i! Vår kalendergave til dere denne dagen er sunne og gode oppskrifter til turmaten! Søte og halvgrove muffins med blåbær og banan. Disse er utrolig enkle å lage, og perfekt å slenge sammen hvis man ønsker å han noe mettende og lettvint å servere, eller ønsker å ha med noe ekstra godt å mettende i tursekken. Her er noen sunne og gode oppskrifter til turmaten Niste Muffins med blåbær og banan Grove horn med ost og skinke Lefserull med laks Lefse med karrikylling  Varm drikke Gløgg Chili Kakao Appelsin gløgg Følg oss videre i førjulstiden Vi gleder oss til jul og til å dele flere tips, oppskrifter, aktiviteter med mer i vår lille adventskalender “Mens vi venter på julen”. Lik og del vårt FB-arrangement slik at flere få gleden av å delta: https://www.facebook.com/events/2050405295063043 Ta gjerne noen bilder og legg ut på Instagram og tagg med #roede og du er med i trekningen av flotte premier. Vi ønsker dere alle en riktig fin førjulstid!
Powered by Labrador CMS