– Det burde være obligatorisk for alle å gå på Hold Vekten!

Hei! Mitt navn er Anne Siri Skomedal. Jeg er 35 år gammel og kommer fra Vennesla, utenfor Kristiansand. Her vil jeg fortelle litt om min reise med Grete Roede.

Det at jeg innså at jeg måtte gjøre noe med vekten kom veldig spontant – en maidag i 2012. Jeg tok et søk på nettet, og heldigvis var det ledig plass. Kurset startet samme kveld. Da veide jeg 110 kilo og kroppen var tung og daff!

Ingen hokus pokus

Hvorfor valgte jeg Grete Roede? Det som appellerer til meg med Grete Roede er at det er ingen “hokus pokus”; det er normal og sunn mat, mosjon og gode vaner som gir resultater!

Jeg har lært mye ved å gå på kurs og gjennom min Roede-kursleder Aud Marit Andersen. Jeg har lært at det er ikke ett enkelt måltid som avgjør vektnedgang eller oppgang, men det er alle valg man tar over tid som er avgjørende. Og at en jevn måltidsrytme gir stabilt blodsukker som igjen hjelper veldig i forhold til unngå søtsuget som ofte kommer snikende på kvelden.

Må være litt sta

Jeg opplevde også, som mange gjør, at vekten stod stille i perioder, og det kan jo være frustrerende. Heldigvis var god veiledning på kurs samt små justeringer ofte det som skulle til for å komme videre, i tillegg til å være litt sta. Det må man være, det nytter ikke å gi opp!

Viktig med Hold Vekten!

I 2016 vant jeg Roede-prisen “Årets Hold Vekten-pris”, for min innsats med å endre livsstil og holde på den nye vekten.

Etter å ha gått fem kurs gikk jeg over til Hold Vekten. Dette burde vært obligatorisk for alle som har gått på Roede-kurs, så man ikke går tilbake til dårlige vaner igjen etter man er i mål.

Her får man får god veiledning og mye ny kunnskap i forhold til hvordan man kan og skal spise litt mer for å holde vekten.

Nå har jeg andre store endringer på gang, nå som jeg gravid med tvillinger! Vekten min er selvsagt i endring på grunn av dem. Men jeg bruker det jeg har lært om gode matvaner, for å spise sunt og variert og dermed ha et så godt utgangspunkt som mulig for å komme tilbake til normal vekt også etter svangerskapet.

Powered by Labrador CMS