Jeg var ikke interessert i en total snuoperasjon

Hei! Jeg heter Kristine Telebond, er 28 år, og kommer fra Klæbu. Her vil jeg fortelle litt om min reise med Grete Rode.

Jeg har alltid vært en aktiv jente, men så opplevde jeg plutselig at vekten begynte å gå opp – til tross for at jeg trente nesten hver dag! Så da måtte jeg gjøre noe annet. Jeg hadde hørt om Grete Roede og visste at det fungerte. Det var veldig viktig for meg å kunne spise “normal” mat, og slippe å måtte handle dyre alger og annen rart på helsekosten. Jeg var ikke interessert i en total snuoperasjon, bare noen små justeringer.

Finner treningsformer som jeg digger!
Nå som jeg har gått ned i vekt må jeg selvsagt holde på de gode vanene jeg har opparbeidet meg. Det gjør jeg blant annet ved å sørge for mye hverdagsaktivitet og ved å finne nye treningsformer som jeg digger. Hvis jeg i perioder har det veldig travelt og får mindre tid til å trene, fokuserer jeg heller litt ekstra på kostholdet.

Det som også var fint var å gjøre justeringer som passet inn i min hverdag, slik at jeg kunne leve med dem på sikt uten å føle at jeg mistet noe.

Og det har jeg fått til! Jeg gikk noen kurs på nett, og gikk ned 18 kilo. Det viktigste jeg lærte var hvor stor betydning kostholdet faktisk har. Det hjelper jo ikke å trene mye for så å spise enda mer hvis man skal ned i vekt! Kombinasjonen er gull, men kostholdet er viktigst!

Også har jeg laget noen enkle regler som jeg føler i hverdagen. For meg har disse nå blitt en selvfølge, selv om det var litt uvant i starten. Jeg deler dem her, og det er bare å “rappe” noen av disse reglene.

  • Jeg kjøper kun kaffe latte om de har lettmelk eller skummetmelk – har de kun hel melk går jeg til neste kafè.
  • Det er ikke middag uten at det er grønnsaker på tallerkenen.
  • Er det 4 minutter til bussen kommer, går jeg til neste stopp – uansett om det innebærer at jeg mister bussen (det kommer jo alltids en ny!).
  • Stegtelleren på mobilen er alltid på – 10 000 steg om dagen skal jeg alltid klare.
  • Dagen starter ALLTID med et stort glass vann og frokost.
  • I stedet for å finne matglede i bakst og kaker (som jeg gjorde før!), tester jeg heller ut gode middagsoppskrifter.
    Det finnes så mye som er sunt og godt!

Er det din tur nå?
Her kan du melde deg på kurs!

Powered by Labrador CMS