Over 1400 kilo lettere!

Da har årets store Roede-arrangement nettopp gått av stabelen, der vi hedrer noen av våre kursdeltakere. I år samlet vi 37 kursdeltakere på Farris Bad i

Larvik, og til sammen har denne gjengen gått ned nesten halvannet tonn i vekt!

Dette er et årlig arrangementet vi har i Grete Roede, og kalles for “Roede-pris festen”. Hit kommer tilreisende prisvinnere fra hele Norge.

Jeg tror ikke jeg snakker for meg selv når jeg sier at jeg føler meg veldig stolt på en kveld som sette. Jeg er garantert ikke på langt nær så stolt som de som skal motta priser – og deres kursledere. Men det er her vi som jobber i Grete Roede virkelig får se resultatene av det vi jobber med – hver eneste dag. Det er så flott å se hva alle disse personene har oppnådd på sin reise med Grete Roede.

#gallery-1 {
				margin: auto;
			}
			#gallery-1 .gallery-item {
				float: left;
				margin-top: 10px;
				text-align: center;
				width: 50%;
			}
			#gallery-1 img {
				border: 2px solid #cfcfcf;
			}
			#gallery-1 .gallery-caption {
				margin-left: 0;
			}
			/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
		
		
			
				
			
				
				Årets kvinnlige Roede-pris ambassadør 2018, Margaret
				
			
				
			
				
				Årets mannlige Roede-pris ambassadør 2018, Kim Tommy
				
		

Til sammen utgjør denne samlingen av kursdeltakere en stor blomsterbukett av alle slags menn og kvinner som har oppnådd et vekttap på alt fra 20 – 73 kilo. De fleste kommer på festen sammen med sin Roede-kursleder, og noen av disse har aldri møtt sin kursleder før, fordi de har gått på nettkurs. Enkelte kommer til og med helt alene uten å kjenne noen, kanskje fordi kursleder ikke har mulighet til å delta. Noen tøffinger, syns jeg, alle sammen.
For en fantastisk gjeng!
Diplomer og rosende ord
Det er Grete Roede som er vert for kvelden, og den glade gjengen får servert fingermat og drikke mens diplomer, blomster og rosende ord deles ut. Det er mye latter, og de fleste opplever det som svært lett å smile til fotografen. Mange sier i ettertid at de ikke har et eneste fint bilde av seg selv. Nå skal de få det – endelig! Etter prisutdelingene er det helaften med festmiddag og god drikke for hele gjengen.
Jeg tror for de aller fleste av oss at dette er en uforglemmelig kveld – og mest av alt for de som mottar pris. Hadde noen fortalt dem for noen måneder eller år siden at de skulle stå her en vakker dag, og motta en slik pris, er jeg temmelig sikker på at de færreste hadde trodd på det!

Men nå ønsker vi altså å hedre dem; for sin flotte innsats med å endre livsstil. Ja, vi ønsker altså at de skal være våre ambassadører!

Mange priser
Hvert år deler vi ut to hovedpriser, Årets kvinnelige Roede Ambassadør og Årets mannlige Roede Ambassadør. I tillegg deler vi ut Fylkesambassadør-priser, og en rekke spesialpriser, som Årets Matgledeambassadør, Lettere sammen pris, Årets Hold vekten-nettpris, Årets Helsepris osv.
Hele fire Hold Vekten deltakere ble hedret i år!
Vi har utrolig mange fantastiske og inspirerende historier om mennesker som har endret livsstil og fått positive helseeffekter – og som har nådd sine mål på en sunn og riktig måte. Vi ønsker at noen av disse historiene skal komme ut i lyset, og gi de som har jobbet hardt og som har lyktes, en velfortjent oppmerksomhet.
Dette er ingen “slankekonkurranse” – det er ikke antall kilo som er viktigst. Mange har fått store endringer i helsetilstanden ved å legge om kostholdet og bli mer aktive. Vektreduksjonen er en viktig del av denne helheten. Vi er utrolig stolte over alle som tar tak i livsstilen sin og får slike utrolige resultater, vi blir så inspirerte og vi håper mange andre også får lyst til å gjøre positive og sunne endringer!

Utover høsten vil vi presentere historiene til de forskjellige prisvinnerne, her på Roede-bloggen vår.

Vil du gå på kurs? Meld deg på her!
#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 50%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */ Årets kvinnlige Roede-pris ambassadør 2018, Margaret Årets mannlige Roede-pris ambassadør 2018, Kim Tommy Til sammen utgjør denne samlingen av kursdeltakere en stor blomsterbukett av alle slags menn og kvinner som har oppnådd et vekttap på alt fra 20 – 73 kilo. De fleste kommer på festen sammen med sin Roede-kursleder, og noen av disse har aldri møtt sin kursleder før, fordi de har gått på nettkurs. Enkelte kommer til og med helt alene uten å kjenne noen, kanskje fordi kursleder ikke har mulighet til å delta. Noen tøffinger, syns jeg, alle sammen. For en fantastisk gjeng! Diplomer og rosende ord Det er Grete Roede som er vert for kvelden, og den glade gjengen får servert fingermat og drikke mens diplomer, blomster og rosende ord deles ut. Det er mye latter, og de fleste opplever det som svært lett å smile til fotografen. Mange sier i ettertid at de ikke har et eneste fint bilde av seg selv. Nå skal de få det – endelig! Etter prisutdelingene er det helaften med festmiddag og god drikke for hele gjengen. Jeg tror for de aller fleste av oss at dette er en uforglemmelig kveld – og mest av alt for de som mottar pris. Hadde noen fortalt dem for noen måneder eller år siden at de skulle stå her en vakker dag, og motta en slik pris, er jeg temmelig sikker på at de færreste hadde trodd på det! Men nå ønsker vi altså å hedre dem; for sin flotte innsats med å endre livsstil. Ja, vi ønsker altså at de skal være våre ambassadører! Mange priser Hvert år deler vi ut to hovedpriser, Årets kvinnelige Roede Ambassadør og Årets mannlige Roede Ambassadør. I tillegg deler vi ut Fylkesambassadør-priser, og en rekke spesialpriser, som Årets Matgledeambassadør, Lettere sammen pris, Årets Hold vekten-nettpris, Årets Helsepris osv. Hele fire Hold Vekten deltakere ble hedret i år! Vi har utrolig mange fantastiske og inspirerende historier om mennesker som har endret livsstil og fått positive helseeffekter – og som har nådd sine mål på en sunn og riktig måte. Vi ønsker at noen av disse historiene skal komme ut i lyset, og gi de som har jobbet hardt og som har lyktes, en velfortjent oppmerksomhet. Dette er ingen “slankekonkurranse” – det er ikke antall kilo som er viktigst. Mange har fått store endringer i helsetilstanden ved å legge om kostholdet og bli mer aktive. Vektreduksjonen er en viktig del av denne helheten. Vi er utrolig stolte over alle som tar tak i livsstilen sin og får slike utrolige resultater, vi blir så inspirerte og vi håper mange andre også får lyst til å gjøre positive og sunne endringer! Utover høsten vil vi presentere historiene til de forskjellige prisvinnerne, her på Roede-bloggen vår. Vil du gå på kurs? Meld deg på her!
Powered by Labrador CMS