Se Sven Erik bli en “kjekkere” utgave av seg selv

Eller “fra tjukk til kjekk” som han – med en god dose selvironi, selv kaller prosjektet sitt.

Sven Erik Dahl jobber som Regionssjef i Roede, og har et ønske om å gå ned 10 kilo totalt. Til tross for at Sven Erik “burde” kunne det meste om kosthold, treningsrutiner og vektreduksjon etter mange år som ansatt i Roede, har det gått feil vei for han det siste året.

– Livet “skjer” hos de som kan dette også, sier han selv.

Rutinene innen både kostholdet og treningsvanene har sklidd ut, og nå vil han ta tak. Sven Erik har valgt å dele hans reise mot et sunnere og lettere liv.

Sven Erik har latt seg inspirere av boken “Fra Tjukkas til Kjekkas” som Roede-kollega Halvor Lauvstad skrev 2008. I boken blir 6 mannfolk fulgt på deres reise mot en sterkere og bedre helse – og vesentlig økt kondis. 1 12 uker fulgte guttene fire ukentlige skreddersydde treningsøkter på Sats. I løpet av disse 12 ukene mistet mannfolkene til sammen 50 kilo fett.

Sven Erik legger stadig vekk ut oppdateringer på Facebook

Følg og hei på Sven Erik på hans Facebook-side!

Fått treningsprogram

Nå har Halvor laget et treningsprogram til Sven Erik, som likner på treningsopplegget som “Fra tjukkas til kjekkas”-gjengen fikk i 2008. Den består av 2 intervalløkter per uke på tredemølle, to tennistreninger i uken og 2 styrketreningsøkter.

Få oppfølging fra Roede nå!

Sven Erik har oppnådd resultater allerede.

– KNALLSTART: 2,3 kg ned første uke! Det er jeg veldig fornøyd med, sier han.

Vi ønsker Sven Erik lykke til, og ser fram til å følge ham på veien videre.

Hør om Sven Erik sin reise i Roede-podcasten Ett Fett

Powered by Labrador CMS