Tren med noen av Norges fremste PT’er i din egen stue

Naardic og Roede har inngått samarbeid

Naardic Interaktiv Trening er norges største online treningsstudio. Alle trenere er svært gode formidlere og blant de aller mest kjente treningsprofilene i Norge med mye faglig kompetanse og er meget dyktig på å motivere deg på trening “gjennom skjermen” i din egen stue. Nyhet hos Naardic er Naardic Talks som er et 30 min foredrag som holdes en gang per uke og deretter er det satt av 15 min til spørsmål.

Nye temaer og nye foredragsholdere hver uke. Her skal Roede bidra med tips, råd og informasjon om viktigheten av et sunt og næringsrikt kosthold når man trener og hvilken effekt dette gir på treningen, blant annet. I tillegg til dette så får alle Roede sine medlemmer en gratis økt i uka med treningsmotivator Yngvar Andersen fra Naardic i et lukket rom på nett.

Naardic tilbyr opp til 15 ulike timer om dagen – alt fra styrketrening, kondisjonstrening, bevegelighetstrening roing, løpetrening, yoga, kampsport, familietrening, Zumba, HIIT med mer. Som medlem hos Roede får du tilgang til alt dette gratis i 2 uker og til en rabattert pris om du velger å melde deg inn som medlem hos Naardic etter endt prøvetid.

Registrer deg her for 2 uker uforpliktende gratis trening og medlemskap med kr 100 i rabatt per måned om ønskelig etter endt prøveperiode: https://naardic.no/roede

For mer informasjon, se nettsiden www.naardic.no. Se også en kort introfilm om hva og hvordan du trener “hos Naardic”: https://fb.watch/3y5OF_beIg

Velkommen til Naardic som Roede medlem.

Annema Refsnes – Yngvar Andersen – Treningslegen Ole Petter Hjelle og alle andre trener hos Naardic!

Powered by Labrador CMS