FOTO: Bilder fra tidligere Roede-camper

Roede-camp 2023 – Vestlia Geilo

Nå kan vi med glede presentere neste Roede-camp, på Vestlia på Geilo, den 2-4 juni 2023. Dette er en helg som passer for ALLE!


På Roede-camp får du trent mye. Det er variert trening, du kan være med på så mye eller lite du vil. Du bestemmer! Velg mellom styrke- og kondisjonstrening inne og ute, strekk og yoga, gåturer og spinning. Du får spennende foredrag og du kan delta på matlagingskurs med kokkene bak Roedekassen.

Vi skal bo på Vestlia Resort som er et lunt og koselig lodgehotell på Geilo. Hotellet har en unik beliggenhet med flott turterreng rett utenfor døren.
Du vil lære mye nytt, og sitte igjen med økt kunnskap. Dette blir en helg som vil gi deg en positiv boost, sammen med mange fine folk!

FOTO: Bilder fra tidligere Roede-camper

«Blide og hyggelige mennesker, gode motivatorer. Muligheter til å prøve for meg nye treningsformer! Instruktører og foredragsholdere – meget bra.»

“På denne camp-en følte jeg meg ikke dum eller utrent, men ivaretatt og trygg. Mange ulike mennesker og felles var at de heiet hverandre frem, noen utrente som meg og noen bedre trent, alle like hyggelige.”

«Masse fin trening og mange trivelige mennesker»

«Hyggelig samvær! Masse bra aktivitet. Flott å bli kjent med ulike treningsformer. Interessante foredrag.»

«Fantastisk hotell, stemning, foredrag, yoga og trening. Kosa meg!»

Dette sier noen av våre tidligere deltakere

Mange gode trenere og foredragsholdere

Her møter du noen av de som er klare til å gjøre dette til en helg du sent vil glemme:

Henning Holm

Henning er en av Norges mest erfarne personlig trenere med over 22 000 gjennomførte PT timer. Han har over 20 års fartstid i treningsbransjen og har jobbet i treningskjedene SATS og EVO. Nå er Henning leder i Roede. Han har også skrevet bøker om fettforbrenning og han har vært instruktør på sykkel og boot camp. Henning er flink til å legge opp treningsøktene slik at de passer for deg, uansett nåværende form og målsetning.

Halvor Lauvstad

Halvor er Produktsjef i Roede. Han har tidligere vært Produktsjef i EVO og SATS Norge, samt generalsekretær i Norges Skøyteforbund. Han er utdannet helse- og treningsfysiolog fra Norges Idrettshøgskole og Queensland University of Technology (Australia).
Halvor er fast medlem i Roedes podcast «Ett Fett» og har tidligere vært sentral i EVOs podcast «Evolution». Han har vært PT, løpe- og sykkelinstruktør og foreleser for Akademiet for personlig trening (AFPT) i en årrekke. Halvor Lauvstad har skrevet flere bøker; blant annet «Best i Birken», «Fra tjukkas til kjekkas», «Max fettforbrenning på 8 uker» og «Gå deg i form».

Lene Grøsland

Lene har drevet med dans og turn siden hun var barn. I 1993 startet hun som instruktør og har siden jobbet med flere former for gruppetrening. Hun har drevet eget senter og har ellers bred erfaring fra salg og markedsføring fra SATS, Mexx og Abilica treningsutstyr, Polar med pulsklokker og i QiCraft med Technogym treningsutstyr. Lene har også erfaring i kostholdsveiledning og livsstilsendring fra sin jobb som både kursleder og regionsjef i Roede, der hun nå er markedssjef. Hun kjører treninger og yoga på SATS Drammen, og er en energisk og motiverende instruktør som drar deg igjennom øktene til bra musikk og med morsomme trinn og øvelser. Hun har også instruert på flere conventions- og treningscamper både i inn og utlandet. Lene er utdannet mental trener og har master coach innenfor NLP, og er yoga utdannet fra HiYoga. Lene er opptatt av at DU skal ha det gøy på trening, være fornøyd med deg selv og det du får til, samt ha en balanse i alt du gjør i livet… litt av alt! Hennes motto er «Gi gode opplevelser som fører til økt livskvalitet og bedre helse!

Karoline Steenbuch Lied

Matkurset på Roede-camp er svært populært og kan fort blir fullt. Årets tema er ennå ikke presentert, men følg med på vår facebook-gruppe for mer informasjon.

Karoline har en master i samfunnsernæring og har jobbet som fagansvarlig for kosthold og ernæring i Roede i 9 år. Karoline har også en bachelor i media og kommunikasjon. Hennes lidenskap er å motivere andre til å ta gode og sunne valg for kroppen, som vil bidra til bedre helse og mer overskudd. Dette gjør hun både gjennom hennes ernærings- og kommunikasjonskompetanse, og er blant annet veldig glad i å holde foredrag. Karoline brukes ofte som “ernæringsekspert” i Dagbladet der hun kommer med gode og enkle tips for hvordan man kan få en bedre livsstil.

Foto: Godtlevert v/ Sondre Adler Guriby

Karoline er også en veldig treningsglad person som for lengst funnet ut at det å være regelmessig fysisk aktiv gjør underverker for kroppen, både fysisk og psykisk. Hun har jobbet som treningsinstruktør hos Sats i 20 år, og driver ellers med både langrenn, løping, styrke og andre ting. 3-barnsmoren er en selverklært norgesmester i «smutthulltrening». Karolines filosofi er at man kan alltid ta smarte og gode kostholdsvalg, og man kan alltid få tid til å trene – det handler bare om prioriteringer. 

Unni Coldevin

Unn deg en flott helg i juni på Vestlia Resort, Geilo. Dette blir helt klart en helsebringende og morsom helg – på alle måter. Kom alene eller reis sammen med gode venner.

Unni har jobbet som fagansvarlig innen kosthold og trening hos Roede siden 2004. I tillegg er holder hun Roede-kurs med trening på RAW på Lysaker. Hun elsker jobben med å veilede andre til å lykkes med å bli en sprekere og sterkere utgave av seg selv! Hun er overbevist om at det å ha en god balanse mellom et passe sunt kosthold og regelmessig trening gir et godt grunnlag for overskudd og en sterk og robust kropp. Hun ønsker å inspirere andre til å ta smarte matvalg som er bra for kroppen. Selv er hun en glad mosjonist som liker enkel og effektivt trening, men er også glad i å benytte seg av de mulighetene sesongene gir.

Fra 2016 har hun samarbeidet med Johannes Grødal om å utvikle sunne og smakfulle middagsretter til Roedekassen i Godtlevert. Dette er et spennende prosjekt hvor målet er å skape en matkasse som passer for alle som ønsker litt sunnere hverdagsmiddager som smaker for hele familien. Bli med Unni på en god treningsøkt ute og matkurs sammen med Johannes.

Johannes Grødal, Godtlevert.no

Johannes er utdannet kokk, har en bachelor i ernæring og er personlig trener. Han har siden 2005 arbeidet i restaurant, catering- og kantinebransjen. Kokkefagbrevet tok han i 2008, og han har siden den gangen arbeidet i Bergen, Stavanger og de siste 10 årene i Oslo. Han har vært innom flere restauranter, offshorenæringen, statlig og kantine. I årene 2014-2017 jobbet han som personlig trener- og kostveileder i SIO, på Blindern.

Fra 2016 har han jobbet i Godtlevert og blant annet jobbet med menyutvikling, konseptutvikling og produktutvikling. Han er med å utvikle oppskrifter til Roedekassen i samarbeid Unni Coldevin. Fokuset har vært å lage sunne, næringsrike og spennende retter for hele familien

Alle som deltar på matkurset lager selv maten med ferske råvarer fra eget kurshefte, og vil underveis få instrukser og tips av Unni og Johannes. Vi avslutter kurset med å smake på den deilige maten!

Meld deg på Roede-camp her👇

https://vestlia.pameldingssystem.no/roede-camp-2023

Her finner du foreløpig program for Roede-camp:

Timeplan og presentasjon av foredragsholdere og instruktører vil bli lagt ut på vår Facebook-gruppe. Gå inn her og bli medlem i gruppen slik at du kan følge med og holde deg oppdatert: https://www.facebook.com/groups/RoedeCamp

Vi ses!
Hilsen Roede-teamet

Powered by Labrador CMS