Roede-kurs med trening gir gode resultater

De aller fleste vet at man ikke bare kan trene seg ned i vekt, men at det er endringer i kostholdet som gir størst effekt.Men det er heller ikke så mange som vet hvor utrolig effektiv kombinasjonen av trening og kosthold er når man er i en livsstilsendringsprosess! Et Roede-aktiv kurs passer både for deg som vil ned i vekt, men også for deg som vil holde vekten og komme i bedre form.

Som medlem kan du nå kan velge «Aktiv» som oppfølgingsform! Treningsformene vi tilbyr er spinning, sirkeltrening og kondisjon.

Sjekk hva den enkelte Aktiv-veilederen tilbyr der du bor!

På Aktiv-kurs hos Roede kan du velge mellom spinning, styrke eller kondisjon.

Hvorfor velge Roede Aktiv?

Mange som vil ned i vekt syns det er vanskelig å komme i gang med treningen og/eller få tid nok til å trene. Noen syns også det er krevende å finne riktig treningsform.

Hos oss kan du få hjelp til alt dette – og samtidig lære hva du skal spise for å gå ned i vekt. Alle får også personlig oppfølging på Roede Aktiv-kurs.

Målet med treningen er å komme i bedre form og få bedre kondisjon, ikke bare å forbrenne kalorier. Skal du lykkes med å gå ned i vekt og bli der, er det viktig å finne glede ved selve treningen, og at den ikke bare er et nødvendig onde for å gå ned i vekt. Dette vil du lære på et Roede Aktiv-kurs!

Hvordan gjennomføres Roede Aktiv?

På et Roede Aktiv-kurs møtes man en gang i uken, og kurset varer cirka halvannen time. Treningsformen varierer fra sted til sted, og kan være både inne og ute.

Med små grupper gir vi hver enkelt deltaker den personlige oppfølgingen som er nødvendig for at hver og en skal lykkes.

Når du melder deg inn, sjekker du i kurssøket for å finne ut hvilke Aktiv-tilbud som finnes i nærheten av deg!

Powered by Labrador CMS