Nytelse med supper fra Mere Mat

Mere Mat, en av våre samarbeidspartnere, har nok en gang satt sunnhet og bærekraft på menyen!

Med spennende krydder fra Midtøsten serverer Mere Mat nå en nyhet: kikert- og kyllingsuppe med tomat, spinat og linser. Nå kan høsten bare komme!

Suppene fra Mere Mat har vært en suksess fra de ble lansert i 2010. Søstrene Isachsens visjon var å forbedre norsk folkehelse og gjøre det mulig å spise bra mat også når man ikke har tid eller ork til å lage det selv. Svaret ble ferdigretter med bare bra innhold, som kun inneholder ekte, gode råvarer helt uten bruk av tilsetningsstoffer.

Nyheten «Kikert- og kyllingsuppe» er tomatbasert, og inneholder rikelig med gode biter av blant annet kylling, kikerter, gulrot, potet og spennende krydder. Suppen er nøkkelhullsmerket og rik på både fiber og protein. Og selvfølgelig smaker den skikkelig godt! 

 Vi bryr oss om maten

- Vi er glade for å kunne tilby en spennende nyhet nå i en tid der vi opplever at stadig flere bryr seg om hva maten de kjøper inneholder. Folk ønsker gode alternativer også når de ikke har tid eller ork til å lage mat selv, sier daglig leder Ellen Molstad Dale hos ferdigrettprodusenten Mere Mat. 

– Nordmenn fortjener et godt og enkelt alternativ som ikke er ultraprosessert, men skånsomt fremstilt av ekte, gode råvarer, helt uten tilsetningsstoffer. Vi er derfor veldig glade for å kunne ønske enda en ny og spennende variant i Mere Mat-familien velkommen: Kikert- og kyllingsuppe inspirert av et av verdens eldste kjøkken, nemlig det marokkanske.

 Ekte og gode råvarer er vårt DNA

Generelt inneholder ferdigmat mye stivelse, salt, sukker og ulike andre tilsetningsstoffer. Dette gjøres for å tilføre farge, holdbarhet, konsistens, samtidig som mengden av dyrere råvarer holdes nede. Ferdigretter er ofte ultraprosessert mat, som stadig flere ønsker å redusere inntaket av.

Ferdigrettene fra Mere Mat er lite prosessert og består utelukkende av ekte, gode råvarer. De er laget slik du ville laget dem selv, helt uten tilsetningsstoffer.

Alle oppskriftene er delt på selskapets nettsider, (meremat.no) slik at de som ønsker å lage suppen selv, gjerne kan gjøre det. Mere Mat har nemlig ingen hemmeligheter!

Alle suppene er dessuten glutenfrie.

Bra for kroppen og kloden

I tillegg til at suppebegerets innhold både smaker godt og gjør godt for kroppen, ønsker Mere Mat å inspirere å redusere matsvinn.

 Suppebegeret er en fin «matredderboks», dvs. et tett beger med lokk som man oppbevarer rester i etter et måltid. For at suppeboksene skal egne seg best mulig som matredderboks, bruker Mere Mat papiretiketter som kan fjernes og resirkuleres som papp. 

De gjennomsiktige suppebegrene er 100% resirkulerbare, tåler å fryses, vaskes i oppvaskmaskin samt oppvarming i mikro. Kun fantasien setter grenser for hva disse begrene kan gjenbrukes til.Powered by Labrador CMS