Sommerhjerter – Det Glutenfrie Verksted

byen, ved sjøen, på fjellet, ute i båt, i hengekøya eller på stranden. Sommer’n skal nytes!

Sommeren er endelig her og du har kanskje startet ferien allerede? Uansett så håper jeg du finner ferie følelsen hvor hen du er i verden, på hytta, iLivet som gründer er ikke akkurat tilpasset ferie, har jeg merket meg, da tilstedeværelse og oppfølging er en del av dagen, men uansett så finner jeg mine smutthull og vet å nyte livet;) For meg er det å nyte ofte kombinert med mat, og at jeg har det jeg trenger i hus. Har du allergier og intoleranser å ta hensyn til vet du hva jeg snakker om. Skal vi ut på reise pakker jeg alltid med noen mikser i kofferten, eller baker noe på forhånd som jeg kan ta med og som gjør turen og reisen enda mer avslappet.

Vaffelmiksen er ofte en miks som redder!

Vaffelmiksen inneholder null sukker og dermed den perfekte løsning til alt fra lunsjvafler med pålegg som salat/ost/skinke eller salat/kremost/parmaskinke, dessertvafler fylt med friske jordbær, rips, solbær, bjørnebær, litt is eller hva med vafler med kun litt vanilje kesam/ jordbær og et blad sitronmelisse? Vaflene kan også fylles med sjokoladelinser om du vil overraske noen små med noe godt? Og har du tilfeldigvis ikke vaffeljern der du skal feriere så kan du fint steke små lapper eller pannekaker av vaffelrøra – og disse kan du også fylle med akkurat det du har lyst på.

Med andre ord – litt planlegging, og litt fleksibilitet, er ofte det som skal til for at ferien blir så deilig, avslappet, morsom, herlig og forfriskende som du ønsker.

Riktig god sommer!

Monica

Følg gjerne Det Glutenfrie Verksted på Facebook eller Instagram.

Powered by Labrador CMS