Vær helten i ditt eget liv

DU ER SMART som tar tak i ditt eget liv, eller som allerede er godt i gang. Det å gjøre endringer i levevaner som resulterer i en sunn vekt gir bare fordeler: Bedre helse, mer energi i hverdagen, bedre hud og ikke minst bedre humør.

For å sikre at du får en god prosess inn i høsten og at du når dine mål, er det noen viktige forutsetninger som må på plass. Du må ha en solid og robust motivasjon som hjelper deg å holde tak i endringsprosessen, og du må være helt ærlig med deg selv. Vi hjelper deg med begge deler!

Har du lyst ti å bli “helt i eget liv” og prioritere deg selv og din egen helse? Da har du sjansen nå! Vær smart og ta tak i din egen livsstil. Ikke stikk hodet i sanden, men fingrene i jorda og vær ærlig med deg selv. Det er din beste helse- og livsforsikring. Husk; du har bare en kropp!

Les også: En kropp i balanse

Vær smart og ta tak i din egen livsstil.
Vær smart og ta tak i din egen livsstil.

Din motivasjon

Når du er motivert er det enkelt å gjøre de prioriteringene som må til for å få resultater. Da er det er ingen sak å kutte ut godteri, droppe vinen eller stå over fredagsvaffelen i kantinen. Men vi vet at motivasjonen er flyktig. Den kan være sterk en søndagskveld, være betydelig svekket mandag kveld og kanskje være helt fraværende allerede onsdag.

Motivasjon er det som får deg i gang, vaner er det som får deg til å fortsette.

NYE VANER: Motivasjon er det som får deg i gang, vaner er det som får deg til å fortsette.
NYE VANER: Motivasjon er det som får deg i gang, vaner er det som får deg til å fortsette.

Derfor er vi opptatt av at du bygger en solid motivasjon så den tåler litt motstand. At den er der også når hverdagene er hektiske og krever mye av ditt fokus, når helgen kommer og fristelsene står i kø, og …ja, når livet skjer.

De som lykkes best hos oss har ikke bare satt seg et vektmål, men har klart for seg hvorfor de vil gå ned i vekt og hva effekten av den nye vekten vil være. Hva er dine viktigste grunner for å gå ned i vekt?

Hva er dine viktigste grunner for å gå ned i vekt?
Søk etter kurs nær deg
Hva er dine viktigste grunner for å gå ned i vekt? Søk etter kurs nær deg

Ditt prosjekt

Vi er alle ulike, og alle har ulike utfordringer. Det er viktig at du eier din egen prosess. Du må finne ut hva som passer for deg? En livsstilsendring handler om å sette seg et motiverende og realistisk mål, og eventuelt justere målet sitt underveis. Du må også ta stilling til om du vil følge Roede Kickstart-meny eller Roede Balansert-meny.

Powered by Labrador CMS