Slik ble hverdagen sunn, enkel og smakfull

Roedekassen er komponert i samarbeid med Godtlevert.no, og passer for deg som vil spise deg mett på sunn og god mat. Rettene inneholder mye grønnsaker og magrere råvarer, og er perfekt om du følger Roede-metoden eller bare vil leve litt lettere.

Roedekassen fra Godtlevert.no har gjort hverdagen enklere og mer smakfull for Britt Lillian Lid og familien. Og det går ikke på bekostning av kaloriene!

Smakfull og sunn middag

Samtidig som maten skal være sunn, ønsker de fleste at den også skal smake godt. Med Roede-metoden kan man kose seg med maten og kjenne på ekte matglede. Roede-kassen kombinerer smakfull og sunn middag, til Britt Lillians store fornøyelse.

– Det er mye lekker og god mat. Oppskriftene bruker vi flere ganger. Vi tar dem med på hytta eller inviterer venner på en skikkelig god Roede-meny. Tandoorilaks har blitt en favoritt hos oss, og den lager vi gjerne flere ganger, sier Britt Lillian.

#gallery-1 {

margin: auto;

}

#gallery-1 .gallery-item {

float: left;

margin-top: 10px;

text-align: center;

width: 50%;

}

#gallery-1 img {

border: 2px solid #cfcfcf;

}

#gallery-1 .gallery-caption {

margin-left: 0;

}

/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Enkelt å ta de rette valgene

På Roede-kurs lærer man mye om hvordan man skal ta de rette valgene i hverdagen. Det er ikke alltid like enkelt når fristelsene står i kø i butikkhyllene, og middagen helst skulle vært klar for 10 minutter siden. For Britt Lillian ble svaret å bestille Roedekassen fra Godtlevert.no.

– Godtlevert.no har gjort hverdagen mye enklere. Maten står på døren hver mandag ettermiddag, med oppskrifter og alle nødvendige råvarer. Når jeg følger oppskriften det riktige kaloriinnholdet i hvert middagsmåltid. Det blir enkelt å gjøre de rette valgene, forteller Britt Lillian.

Egne Roede-produkter

I Roede-kassen lager man stort sett all maten fra bunnen av, men noen ganger har Roede-kokkene gjort det ekstra enkelt for deg. Ferdige supper eller sauser med lite fett og kalorier er stadig å finne i kassen. Britt Lillian har spesielt lagt sin elsk på Roede-pølsene, spesiallaget av John Haugen AS.

– Pølser er absolutt ikke en av mine favoritter fra før. Men de Roede-pølsene! De er fantastisk gode og smakfulle. Pølsegryten overrasket meg, den retten er blitt min favoritt.

Pølseform med rotgrønnsaker i ovnen får familien heller ikke nok av!

Ønsker du å få levert Roedekassen på døra fra Godtlevert.no, bestill den her.

Her ser du eksempel på en 3 dagers ukemeny:

Powered by Labrador CMS