Har du koblet deg på hverdagen og middagsrutinene igjen?

Ønsker du å holde på feriefølelsen lengst mulig eller er du klar for å koble deg på hverdagen igjen? Det er noen faste oppgaver som er greit å få god rutine på når hverdagen kommer. Å planlegge hverdagens middager er en av disse oppgavene. Om du opplever at dette både er tidkrevende og energikrevende, er du ikke alene!
Her får du noen gode tips til hva du kan gjøre for å redusere stresset rundt middagslogistikken.

Roedekassen kan hjelpe deg med hverdagslogistikken

Mange ønsker å servere næringsrike og varierte middager for at familien skal få i seg riktig “drivstoff” som kroppen trenger. Allikevel blir ofte middagen nedprioritert på grunn av andre aktiviteter på ettermiddagen. Dermed tyr vi til raske, ensidige og mindre sunne løsninger i stedet for en skikkelig næringsrik middag.

ROEDEKASSEN byr på varierte og næringsrike middager med mye grønnsaker og mettende proteiner.

I dag finnes det heldigvis flere gode løsninger på få bukt med denne utfordringen. Du kan for eksempel bestille matkasser som leverer middagsoppskrifter og tilmålte råvarer til rettene. Roedekassen fra Godtlevert er én av dem. Generelt vil slike middagskasser hjelpe deg ut av den berømte tidsklemma og bidra til å skape variasjon og nye smaker inn i middagen.

Fleksibelt og enkelt

Roedekassen er én av mange matkasser fra Godtlevert. Vår ambisjon og vårt største fokus er at middager skal være næringsrike – med en god variasjon av fisk, kjøtt og vegetar, og de skal inneholde rikelig med grønnsaker. Det skal være smakfulle middager som metter, og som rett og slett er bra for deg.

Roedekassen kan bestilles 3-5 dager i uken, og den kan bestilles for 2, 4 eller 6 personer. Du kan enkelt endre og ha kontroll på dine bestilte uker på “Din side” på Godtlevert.no.

I tillegg har du 4 andre Roede-retter som ligger tilgjengelig i “Valg fri” – segmentet og som du enkelt kan velge mellom.

Det finnes noen løsninger på tidsklemma, så sjekk dem ut og lag deg en god hverdag med mindre stress og mas rundt middagslogistikken. Og kanskje kan det bidra til at feriefølelsen sitter i enda litt lenger?

Oppskriftene som ligger tilgjengelig fra uke til uke, er enkele å få registrert i appen med et par tastetrykk.

Dagens middagstips på mail

Du kan også abonnere på ukens middagstips fra Roede.

Ukens middagstips gir deg inspirasjon til en næringsrik og variert middagsmeny gjennom hele uken. Dette er middager som passer hele familien og som store som små har godt av.

Roedekassen gjør det enkelt å spise sunt!

Powered by Labrador CMS