Gled mamma på morsdagen

I Norge feirer vi alltid morsdag den andre søndagen i februar, som i 2023 vil si at morsdagen lander på søndag den 12. februar.

Morsdagen er dagen for å gi alle mammaer litt ekstra oppmerksomhet, og en fin anledning til å glede mamma og la henne vite hvor mye hun betyr for deg og familien. La barna bli med og servere frokost til mamma.

Hva med å varte opp mor på sengen med hyggelige kort og hjemmelaget frokost? Eller å servere frokost og lunsj med det lille ekstra tilbehøret? Dette vil garantert gjøre mor glad!

Oppskriftene som smelter et mammahjerte

Her gir vi deg tips til noen oppskrifter som viser mor hvor mye du setter pris på verdens beste mamma.

FROKOST

Eltefrie rundstykker, som er perfekt når du ønsker ferske nystekte rundstykker til frokost. Sett deigen kvelden før – fordel de i muffinsbrett og 30 minutter senere har du ferske rundstykker til frokost.

Eller hva med en omelett? Omelett er både enkelt, næringsrikt og godt. Fyllet kan du variere i det uendelige. Men her har vi valgt Kavli MagerOst Jalapeño sammen med spinat, avokado tomat og rødløk. Dette er en smakfull og fargerik kombinasjon.

LUNSJ

Hva med en enkel suppe til lunsj? Gulrot- og ingefærsuppe en spennende, smakfull, enkel og sunn grønnsakssuppe som bare må prøves! Server suppen med kokte gulrotstrimler og frisk koriander som topping og grovt rundstykke ved siden av.

Vafler med sammalt mel metter litt ekstra og kan godt brukes til lunsj eller kvelds. Røren kan du lage på morgenen eller dagen før. Disse vaflene har vi toppet med Kavli MagerOst Skinke, ruccola, kokt skinke, bønnespirer og ristede kjerner. Kjempegodt og mettende!

MIDDAG

MORSDAG: En festdag til ære for mødre verden over!
MORSDAG: En festdag til ære for mødre verden over!

Italiensk pizza med kylling, tomat, rødløk og spinat. Denne pizzaen lages med fullkornsbunn og er et sunt alternativ til søndagskosen, og som ungene lett kan lage. Saftig kylling, tomater og frisk med spinat som nydelig topping.

Pasta med kylling og ostesaus. Smakfull middag med pasta og kylling i ostesaus.

DESSERT

Pannekaker er alltid godt, og når de i tillegg er sunne, er det lett å la seg begeistre.

Hvis du vil ta den helt ut kan du også lage noe godt til kaffekosen, som halvgrove eltefrie kanelboller med kremostglasur, eller om mor en ordentlig sjokolademons er dette kaken du bør lage, raw brownie!

Og husk, uansett hva du finner på kommer mor uansett til å bli strålende fornøyd!

Gi en opplevelse i gave til morsdagen

Ta med din kjære eller gi en gave til en mamma som fortjener det. Roede-weekend på Vestlia, Geilo 2-4 juni 2023.

Gratulerer til alle mødre der ute og lykke til med morsdagen!

Powered by Labrador CMS