Endorfin-jakt

Buhu! Her sitter jeg da… en grå regnværsdag. Skulle ønske solen kunne skinne. At varmegradene krøp litt mer oppover siden vi nå tross alt er i slutten av mai. At det korte skjørtet jeg kjøpte i London kunne sett litt bedre ut på. At jeg ikke hadde hatt den sørens pollenallergien. At huset hadde vært litt ryddigere… at… at…

What to do? Jo. Nå tar jeg på meg joggesko og regnjakke. Jeg stikker på endorfin-jakt.

Les også: Endorfiner, kroppens eget rusmiddel

Overvant dørstokkmila, ut på tur – aldri sur!

Det var flere enn meg som hadde klart å slepe rumpa ut av sofaen og trosset gråe og tunge skyer. De første folkene jeg møtte var noen tidligere naboer av meg – så det ble en god klem og en liten prat.. Følte meg allerede bedre!

Små barn som koser seg og leker med figurene som er laget i terrenget.

Litt lenger inni skauen, traff jeg en liten familie. To små rakkere i regndresser var i gang med å mate kua som sto så fint på sidelinjen. Fikk også frem smilet – og gode minner fra da mine gutter gjorde det samme da de var små:)

Innbydende rasteplass!
Et kjærestepar som også hadde overvunnet dørstokkmila og tatt seg en pustepause fra en hektisk hverdag.
Fant ingen prins med hvit hest, så tok meg en ridetur på en bjørn i stedet.

Da jeg kom jeg fra turen var jeg våt og glad. Kjente at det var godt å ha en kropp som jeg kan gå tur i skog og mark med. Kjente glede over å kunne ta medisin mot pollenallergi og fungere mye bedre. Og takknemlighet over å ha nok klær i skapet til å kunne ta på noe annet enn det dumme skjørtet. Sola skinte visst litt likevel… selv om den ikke skinte fysisk, på himmelen.

Selv har jeg erfart at dørstokkmila kjapt kan bli noen kilometer kortere ved å gå den. Og min trening eller spasertur i skog og mark er ikke alltid bare med tanke på å få en fastere kropp og trimpoeng som kan gjøre opp for helgens kos. Men det er også vel så viktig for å kunne være så positiv som jeg klarer, selv om livet av og til kan være tungt og man bare har lyst å trekke for gardinene og bli inne.

…og regn i fjeset… det er deilig det! Prøv da vel:)

Hilsen Charlotte

Innlegget Endorfin-jakt dukket først opp på Charlotte Hagen .

Powered by Labrador CMS