Passer et Roede-nettkurs for deg?

Bli kjent med hvordan et nettkurs fungerer

Line C. Kallerud, Roede-kursleder og livsstilscoach, nettkurskoordinator og faglig rådgiver for Roede AS
Line C. Kallerud, Roede-kursleder og livsstilscoach, nettkurskoordinator og faglig rådgiver for Roede AS

Line Christine Kallerud har jobbet som kursleder siden 2014, og har blant annet nettkurs. Hun har selv gått ned 10 kilo ved å gå på Roede-nettkurs. Som to-barnsmamma er hverdagen til Line hektisk, og med denne erfaringen prøver hun nå å hjelpe andre travle mennesker til å endre livsstilen sin. Roede-metoden fungerer godt selv i en travel hverdag.

Fortell, Line, hvordan foregår egentlig et nettkurs?

– Et nettkurs er akkurat det samme som et vanlig Roede-kurs, bare at det er fullstendig fleksibelt. Du får personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Og du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. Kursmedlemet sender inn en ukesoppsummering en gang i uken, der et sett med spørsmål besvares. Oppsummeringen sendes inn til avtalt tid hver uke. Innen 24 timer gir kursleder en tilbakemelding på din ukestatus. Dette betyr at nettkurs er veldig personlig. Kursleder ser bare deg. NB: Dette er ikke en automatisert tjeneste! Les mer om hvordan nettkurset fungerer her. 

Er det noen nettkurs egner seg ekstra godt for?

– Ja! Nettkurs passer for alle de som har liten tid, som ikke har mulighet for å gå på et lokalt kurs eller som er i utlandet. Det passer både for eldre og unge.

Er det noen nettkurs ikke egner seg for?

– Det er først og fremst de som ikke er glad i data og Internet. Man bør jo ha en viss forståelse for hvordan dette fungerer.

Hva er det morsomste ved å være nettkursleder?

– Det er at man kommer nærmere innpå kursdeltakeren. Man er jo anonym på den måten at man verken ser eller hører hverandre, men likevel deler deltakerne stort sett veldig mye. Man får et godt innblikk i hverdagen til kursdeltakeren – noe som gjør det relativt enkelt å komme med konstruktive tips og råd.

I ROEDE HJELPER VI DEG med å etablere og holde på sunne vaner!


LES MER
: Om hva du får av materiell og tilgang fra Roede på nettkurs. 

Powered by Labrador CMS