NÆRINGSRIK OG GOD MAT viktig for et godt liv
NÆRINGSRIK OG GOD MAT viktig for et godt liv

Lavkarbodiett gir vektreduksjon, men…

Internasjonal forskning viser at lavkarbodietter gir samme resultat som tradisjonelle slankedietter. Selv om Nasjonalt råd for ernæring åpner opp for lavkarbodietter, holder de fast ved at et variert kosthold er det beste.

De generelle rådene til et lettere liv er fremdeles å tenke langsiktig når det gjelder kroppen og helsen. Det viktigste for å gå ned i vekt, er å spise mindre og bevege seg mer. Det handler om å redusere energiinntaket og øke energiforbruket.

Mye eller lite karbohydrater spiller ikke så stor rolle så lenge man klarer å forbruke flere kalorier enn man får i seg.

NÆRINGSRIK OG GOD MAT viktig for et godt liv
NÆRINGSRIK OG GOD MAT viktig for et godt liv

Sammensatt kosthold har bredt siktemål

En omlegging av levevanene til et sunnere og lettere kosthold man kan leve med på sikt, anses som en bedre strategi enn å gjennomføre en kortsiktig slankekur. Dette er i tråd med Roedes filosofi.

Nasjonalt råd  understreker imidlertid viktigheten av at lavkarbo og andre dietter, kan være et alternativ for noen i en begrenset periode, men at de primært ikke anbefaler slike dietter. Et sammensatt kosthold har et mye bredere siktemål enn kun vekt og er med på å forebygge kroniske sykdommer som hjerte- og karsykdommer, kreft og diabetes.

Sunn mat kombinert med fysisk aktivitet

FYSISK AKTIVITET fremmer god helse og livskvalitet.
FYSISK AKTIVITET fremmer god helse og livskvalitet.

Roede fokuserer på å legge om levevanene og sverger til et variert og sunt kosthold for å gå ned i vekt og holde vekten på sikt. Når man velger å legge om kostholdet på denne måten, kan man spise det resten av familien spiser, og samtidig muligens være en positiv pådriver for et enda sunnere familiekosthold. Roede har alltid vært opptatt av næringsrik, variert og god mat kombinert med fysisk aktivitet for å fremme god helse. Dette er en oppskrift som Nasjonalt råd for ernæring anbefaler.

Les også: Anbefalingene til Nasjonalt råd for ernæring

Roede – din beste forsikring for en varig sunn helse og et godt liv!

Å være regelmessig i aktivitet har store positive ringvirkninger både fysisk og mentalt. Mer aktivitet gir bedre kondisjon og bedre kondisjon  forebygger en rekke ikke-smittsomme sykdommer  som hjerte-karsykdommer og  diabetes. Det øker konsentrasjonen og bedrer viljestyrken og gjør deg mer robust til å stå en endringsprosess. Fysisk aktivitet og bevegelse er den eneste måten  vi kan påvirke og øke vårt energiforbruk utover det basale forbruket. Derfor  vil våre aktive valg gjennom dagen ha stor påvirkning på vårt totale energiforbruk gjennom dagen og uken.  Så totalt  sett fremmer fysisk aktivitet og bevegelse  god helse og livskvalitet.

Roede tilbyr skreddersydde produkter og løsninger med eller uten trening. Prøv oss i 4 uker, og se om det er noe for deg. Det er alt du forplikter deg til! På den korte tiden rekker du å gå ned ca 3-4 kilo, bli i bedre form og du vil merkbart oppleve mer overskudd og energi.

Gå inn på Roede.com og meld deg på!

Powered by Labrador CMS