Roedekassen får terningkast 6

Overraskelsen var stor da vi på lørdag så artikkelen “Test av sunne matkasser 2021” i Dagbladet pluss, og gleden var enda større da vi leste at Roedekassen var testens vinner med terningkast 6!

Dagbladet startet det nye året 2021 med å teste sunne matkasser på markedet. Hovedfokuset i testen var hvilken kasse som smakte best og hadde tilstrekkelig med grønnsaker – og det var én kasse som imponerte! Testpanelet er ikke i tvil om hvilken kasse du bør velge om du er glad i mat.

Det var totalt fire kasser som ble testet; Roedekassen fra Godtlevert, Vegetarkassen fra Adams matkasse,  Fleksitarianer fra Nettmat og Grønn matkasse fra Dyrket.  Alle kassene var gode på grønnsaksmengden, men Roedekassen skilte seg spesielt ut ved at rettene var enkle og greie å lage og at de var veldig smakfulle og gode. Ja, dette var middagsretter testpanelet likte godt og gjerne kunne spise igjen! Det at bestillingsløsningen fungerer knirkefritt  og oppskriftene er lette å finne på nettet, er heller ingen ulempe.

Dette er en parademarsj av gode retter som gjør hverdagene mye lysere enn årstiden skulle tilsi. Det er heller ingen som tenker over at maten er mer eller mindre sunn når det er på dette nivået. Det er rett og slett moro med middag med denne kassa i hus!

Kokkene bak Roedekassen; Johannes Grødal og vår egen matfaglige ekspert Unni Coldevin.

Fordel med sunne matkasser

Det er mange fordeler med matkasser, og en av dem  er at de kan hjelpe deg å gjøre middagsplanleggingen mye enklere. Velger du en av de sunne matkassene på markedet har de gjort mye av jobben med å velge varierte og sunne retter.  Roedekassen  er en veldig fleksibel matkasse og har som mål å levere næringsrike, varierte og smakfulle middagsretter for hele familien. Du velger selv om du ønsker en ferdigkomponert Roedekasse for 3, 4 eller 5 dager. Du kan også velge om du ønsker kassen til 2, 4 eller  6 personer. Velger du 5-retters vil du få en mettende vegetarrett som femte rett- noe som gir en enda grønnere uke for de som ønsker det.

Se hele testen her (NB: pluss abonnement)Test av sunne matkasser 2021

Vi ønsker alle et godt nytt og smakfullt middagsår!

Powered by Labrador CMS