I dag veileder og hjelper Maria andre til å få sunnere rutiner og et bedre liv.

Vil DU jobbe for Grete Roede?

I Grete Roede er vi alltid på utkikk etter personer som vil jobbe som Roede-veileder og støtte mennesker til en sunnere og lettere livsstil. Er det deg?

Grete Roede er på jakt etter mennesker som vil hjelpe andre til et lettere liv! 

Vi har hjulpet mennesker med vektutfordringer i mer enn 50 år. Med vår metode, Roede-metoden, lykkes 9 av 10. Er DU vår neste veileder?

Dette kjennetegner en god Roede-veileder:

- Du er genuint interessert i å hjelpe andre mennesker

- Du har erfaring fra egen vektprosess eller kompetanse innen kosthold

Fleksibel jobb

Grete Roedes veiledere tilbyr stor fleksibilitet i arbeidsmetoder. Du kan møte kundene digitalt eller fysisk og du kan treffe kundene en-til-en eller i gruppe. Det bestemmer du og kundene dine.

Gratis opplæring i Roede-metoden

Hjelp andre få en sunnere livsstil!

Grete Roede sørger for opplæring i Roede-metoden og administrative rutiner slik at du fortest mulig kan starte din virksomhet i trygge rammer. Opplæringen er gratis og foregår primært digitalt. 

Du betaler kun for reise og eventuelt opphold til den ene fysiske samlingen som foregår i Oslo.

 

Dette sier Roede-veiledere om jobben som veileder:

– Jeg får hjelpe og støtte folk som vil ha et sunnere og lettere liv. Det er en utrolig positiv, meningsfull og givende jobb.

– Jeg får utvikle meg selv, får faglig påfyll og blir kjent med nye mennesker.

– Jeg tjener ekstra penger. Det gjør at jeg kan kjøpe meg noe ekstra; – ferie, en bil etc.

– Jobben er veldig fleksibel. Selv om jeg binder meg til visse tidspunkter i en periode, kan jeg selv styre hvilke ukedager og tidspunkter jeg vil ha møter, og jeg kan velge om jeg vil jobbe en eller flere dager/ kvelder i uken.

Spørsmål og svar (FAQ) om jobben som Roede-veileder:

- Hva får jeg i lønn? Du får månedlig provisjon fra Roede basert på det antall medlemmer og kunder du har.

- Hva må jeg betale for selv? Dersom du ønsker å bruke eget møtelokale, ordner du dette selv og tar eventuelle kostnader for dette selv. Mange velger å ha møter i eget hjem eller får tilgang til gratis møtelokaler i nærområdet. Dersom du jobber digitalt og hjemmefra, har du ingen kostnader forbundet med å drive virksomheten.

- Hva slags foretak må jeg ha? Det vanligste og enkleste er å opprette et enkeltpersonsforetak.

- Hvem står for markedsføringen? Roede-kontoret driver landsdekkende markedsføring hver dag. Hovedkanaler er egne sosiale medier, egen podcast, egne nyhetsbrev og betalt annonsering, hovedsakelig digital annonsering i tillegg til støtte og opplæring i bruk av dine egne markedskanaler. Lokalt i ditt nærområde, er det du som har ansvar for å synliggjøre deg ved bruk av sosiale medier og eventuelt fysisk synlighet.

- Hvem holder regnskapet mitt? Roede-veiledere gjør regnskapet sitt selv eller ved hjelp av regnskapsfører. Dersom du har enkeltpersonsforetak, er dette enkelt og du får hjelp av Roede-kontoret dersom du trenger hjelp.

- Kan jeg leve på jobben som Roede-veileder? JA! Roede har flere veiledere som har dette som sin godt betalte fulltidsjobb. 

- Kan jeg jobbe hvor som helst i landet? JA!

- Jobber jeg alene eller får jeg støtte fra andre? Du jobber selvstendig, men har støttefunksjoner på Roede-kontoret som hjelper deg med alt fra faglige spørsmål til markedsføring og administrasjon. Hver uke får du tilsendt materiell som du kan bruke i din oppfølging av dine medlemmer.

Er dette interessant for deg?

Ta kontakt med Produktsjef Halvor Lauvstad i Grete Roede. Ring på 4815 8446 eller send mail til: halvor.lauvstad@roede.com

Powered by Labrador CMS