Her er jeg!

Dette er så spennende! Jeg har blitt en blogger hos Grete Roede og skal oppdaterer denne nettsiden som min egen, i tillegg til kursene mine. Jeg håper det

vil inspirere og engasjere deg på mange måter der du er i livet og jeg gleder meg til bidra.

Jeg heter Kristine, er 28 år, og i 3 år har jeg hatt denne fantastiske jobben som kursleder Grete Roede. Selv har jeg gått ned 18 kilo ved hjelp av Roede-metoden. Til tros for at jeg alltid har hatt en aktiv livsstil klarte likevel kiloene å lure seg på. Ved å kombinere treningen med et sunt kosthold klarte jeg å gå ned i vekt – og bli der. Her er gjengen fra Roede-kontoret på tur.

Jeg har hatt gleden av å hjulpet så mange forskjellige mennesker på veien mot en sunnere og bedre livsstil. Uansett hvilke utfordringer du har knyttet til kosthold og fysisk aktivitet, har jeg gode verktøy for å hjelpe deg i din endringsprosess. Jeg elsker jobben min!

«Ingen kan gå tilbake å lage en ny begynnelse, men alle kan starte i dag og lage en ny slutt». Er du ikke enig?

Mine beste råd for å lykkes med varig trivselsvekt
Når det gjelder et sunt kosthold og helsen din, handler det ikke om å nå et mål og så er det gjort. Det er snakk om en livslang prosess som skal vare livet ut. Jeg kan hjelpe deg med å gjøre små justeringer som du kan leve med i din hverdag. De fleste trenger hjelp til å holde motivasjonen oppe, så la meg gjøre jobben min.
Husk: jeg har også nettkurs som det er enkelt å følge hjemmefra!
Smil fra Kristine

Innlegget Her er jeg! dukket først opp på Kristine Telebond.

Powered by Labrador CMS