Det er aldri for sent å få gode vaner

Glem dietter. Glem slanking. Ikke gjør enda et forsøk på å trene deg trene deg ned i vekt. Prøv noe nytt – prøv Roede-metoden! Den fokuserer på noe helt annet, på å etablere helt nye vaner. Det kan ALLE få til!

82 % av de som følger Roede-metoden får sunnere matvaner

Men det er her Roede-metoden er genial. En proff  vanetrener får deg tilbake på sporet.

Det handler ikke først og fremst om kalorier, men om å spise god mat som inneholder de riktige næringsstoffene. Når kroppen får i seg de proteinene, vitaminene og mineralene den trenger, fungerer den bedre. Da stiger humøret, du får overskudd til å være den du helst vil være, og ta de valgene du helst vil ta.Vi sier ikke at det er lett. Av og til er det knalltøft, og av og til går du på en smell.

94 % svarer at Roede ga dem et sunnere kosthold, 88 % er blitt mer fysisk aktive, og kanskje viktigst av alt: 83 % svarer at de fikk et bedre selvbilde.

DET HANDLER IKKE OM VILJE. DET HANDLER OM VANE.

Gå til roede.com og meld deg på nå. Vi har helt sikkert et alternativ som passer for deg. Ta gjerne med deg kjæresten eller en god venn. Det er lettere å endre vaner sammen.

I Roede har vi et stort og veldig viktig oppdrag: Vi skal hjelpe folk med å bygge vaner for varig livsstilsendring. Skape mer livssglede, matglede og overskudd for alle som har behov for endring.

Meld deg på nå!

Powered by Labrador CMS