Vi holder kurs gjennom hele sommeren

Travel? Har du mange jern i ilden før sommeren, og liten tid til å tenke på kostholdet ditt? Meld deg på et nettkurs i sommerferien din! Da blir du mer

Tenk den gode følelsen å gå ned i vekt i juli istedenfor å starte med noen plusskilo i august!

Nettkurs – personlig møte på nettet

Sunn og lett med Roede nettkurs.

Meld deg på et nettkurs! Du får din egen sertifiserte Roede-kursleder. Ta kurset når du vil og hvor som helst på mobil, PC eller nettbrett. Kurset passer for alle og skreddersys din livssituasjon. Med Nettflex kombinerer du nettkurs med møter.

Våre nettkurs har stort fokus på deg som individ, og din kursledere er der kun for deg og tar hensyn til din livssituasjon; om du f.eks er gravid eller ammer, om du er mann eller om du er ung eller senior. Dette blir det tatt hensyn til i kursbrevene du får som tilbakemelding på rapportene du sender inn.

Nettkursene passer for ALLE, og spesielt for deg som har en hektisk hverdag, jobber uregelmessig, har små barn, reiser mye eller bor i utlandet – eller om du ikke ønsker å gå i gruppe. Du er ikke avhengig av et fast møtetidspunkt hver uke og du trenger ikke barnevakt eller å bytte vakt med kolleger. Du trenger kun PC og nettilgang. Kursbok får du i posten. Du får dine egne kurssider der du gjennomfører hele kurset.

Les mer om Nettflex kurs og generelle Nettkurs her!

Vi tilbyr også eget SOMMERKURS for deg som ønsker drahjelp til en vektnedgang gjennom sommeren eventuelt sikre å holde vekten i ferien. Roede sommerkurs er et vanlig Roede-kurs der du kan velge fire av åtte oppsatte møtekvelder. Du velger selv hvilke fire kvelder du ønsker å delta på.

Ta kontakt med kursleder i ditt nærområde for mer info om tider!

Drop-in

Travel hverdag? Velg 10-minutters drop-in alene med din kursleder. Du kan kombinere møter med nettkurs for utvidet personlig oppfølging. Roede Drop-in er for deg som kjenner Roede-metoden fra før og som ikke ønsker å delta på kursmøter, men som gjerne vil møte kursleder for oppfølging en gang pr uke.

Møt sommeren glad og komfortabel – meld deg på kurs i dag og start allerede i morgen?

Finn ditt kurs

Riktig GOD SOMMER – når den tid kommer!

bevisst i løpet av ferien.

Dette er en deilig tid, men det er også en tid det har vært mange helligdager og avslutninger. Det er ikke lenge til vi kan ta på oss sandaler og nyte sommervarmen. Det er kun få uker til fellesferien starter. Er du klar for sommeren? Vil du lære mer om hvordan du kan komme deg gjennom sommerens utfordringer og fremdeles gå ned i vekt?

Powered by Labrador CMS