Derfor bør du gå på Hold Vekten-kurs

Hold Vekten-kurs den beste investeringen du kan gjøre for å beholde vekttapet, slik at ikke innsatsen du har gjort er forgjeves. Undersøkelser viser at caRoede-kursleder Marianne Knudsen

En avgjørende sukessfaktor for en vektreduksjon

Kroppen vår er “dessverre” lagd slik at den gjerne vil jobbe for å hjelpe deg tilbake til din høyeste vekt. Derfor vil det være lettere å legge på seg etter å ha gått ned i vekt, da kroppen higer etter å fylle opp fettcellene igjen. Det tar tid for kroppen å tilpasse seg den nye vekten, og forstå at det er den nye vekten den skal styre etter.

Marianne Knudsen har jobbet som kursleder i 2 år, og har selv gått ned 65 kilo på Roede-kurs. Hun lever ut Roede-metoden i det daglige, og klarer på det måten å holde vekten. Marianne vet mye om hva som skal til.

Marianne holder mange ulike kurs og også Hold-vekten kurs, og hun syns det er en ære å følge opp deltakere som har klart å endre sine vaner og oppnådd en sunnere trivselsvekt, og se hvor godt de har det med selv i sitt nye liv. Det er viktig å støtte alle til å ta vare på og pleie de nye gode vanene sine slik at de varer, mener hun.

Marianne, kan du utdype litt mer hvorfor det anbefales å gå på Hold Vekten-kurs?

– Under hele vektreduksjonsprosessen har man hatt et energiunderskudd. Man har spist mindre enn man har hatt behov for og dette underskuddet har kroppen hentet fra reservene, altså fettvevet, og derfor har man gått ned i vekt. Beklageligvis skjer ikke dette helt ubemerket. Kroppen registrerer at den får mindre mat enn den har bruk for og den tilpasser seg dette ved å nedregulere forbrenningen.

Så hva er målet med Hold Vekten-kurs?

Kurshefte til Fase 2

– På Hold Vekten får man hjelp til å “reparere” den nedregulerte forbrenningen tilbake til et normalnivå. Dette er viktig for det er vanskelig å fortsette å spise like lite resten av livet. Det kan gå fint i en lengre periode, men før eller siden vil man ha perioder der det blir litt ekstra, som jul og sommerferie. Siden kroppen fortsatt får litt lite mat, vil den være veldig på hugget for å spare noen reserver igjen og resultatet er en liten vektøkning. “Men det fikser jeg glatt”, tenker du kanskje, men hvor enkelt er det å skape et nytt energiunderskudd når du allerede spiser ganske lite? Altfor mange går i denne fella og det blir vanskeligere og vanskeligere å få uønskede kilo av igjen.

Hvordan foregår et Hold Vekten-kurs?

– Hold Vekten-kurset foregår i hovedsak i gruppe selv om det også finnes tilbud som Hold Vekten drop-in og på nett. Det følger en nyutviklet og motiverende kurshefte som suplerer kursboken med spennende temaer og oppgaver, og kursleder tar opp aktuelle temaer og problemstillinger. Kurset er et abonnement der man forhåndsbetaler de første 6 månedene ved påmelding, senere går det over i automatiske trekk. Man kan si opp i løpet av de første 6 månedene, men man kan fortsette på kurset så lenge man har behov for det. Dersom man begynner direkte etter et ned i vekt kurs får man hele 500, – kr i avslag på ordinær pris. Som nevnt er det først og fremst fysiologiske årsaker som gjør at kurset er viktig, men vi må ikke glemme at det også er viktig å få nytt påfyll av motivasjon og kunnskap.

Du får moderne digitale verktøy, en nyutviklet og motiverende kursbok, 1000 supergode oppskrifter, smarte treningstips og personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.

Hva er det morsomste du har opplevd på et Hold Vekten-kurs?

– Det morsomste og fineste jeg har opplevd på Hold Vekten-kurs er når deltakeren frykter at vekten er gått opp fordi vedkommende har unnet seg litt mer mat og så viser det seg at tallet er stabilt! Og når deltakerne forteller om mer energi, overskudd og livskvalitet med sitt nye liv, blir jeg som kursleder så rørt og stolt at øynene blir blanke og hjertet vokser.

Hvem passer kurset for?

– Roede Hold Vekten er for dem som har hatt en vektreduksjon eller som ønsker en pause fra vektreduksjonen. Det er ikke uten grunn man sier at Hold Vekten er det viktigste kurset vi har!

Dette er et kurs man virkelig ikke bør hoppe over. Det er forsikringen din for ikke å gå opp igjen!

Her er noen av våre andre kurs:

Roede Nettkurs

Roede Aktiv

Roede Mann

Roede Livsstilscoaching

Er dette et kurs du kunne tenke deg å delta på? Meld deg på Roede-kurs nå!

Finn ditt kurs

60 % av de som har gått Hold Vekten-kurs har trivselsvekten i behold etter 3 år.

Roede Hold Vekten er kurset for deg som har nådd trivselsvekten – etter å ha gått Ned i vekt-kurs, og som ønsker å holde den over tid. For hvem har ikke lyst til å holde vekten? Det er mye lettere å holde trivselsvekten når du har gjennomført et Roede Hold Vekten-kurs.

Powered by Labrador CMS