Dette er Roede Livsstils-coaching

Coaching er et begrep som brukes om en spesiell tilrettelagt samtaleform. Denne samtalen skal bevisstgjøre og gi mot, retning og initiativ til nye tanker og adferdsmønstre knyttet til din livsstil. Du får konkrete verktøy til personlig utvikling innenfor livsstil, vektreduksjon og helse.

En Roede Livsstils-coach er en kursleder som har spesialisert seg på å hjelpe andre til å få ut sitt potensial innen helse og livsstil. Din Roede Livsstils-coach tar utgangspunkt i dine mål og vil utfordre deg til å oppnå større bevissthet på hele livsstilen din, med fokus på helse, kosthold, vekt, trening, fritid og/eller søvn. Prosessen skal hjelpe deg til å oppnå større klarhet om hvem du er, hva du gjør, hva du ønsker å oppnå og hvorfor.

Ann-Kristin Falla er en av våre livsstils-coacher. Hun har selv gått ned 27 kilo, og vet hvor positivt dette er for både selvbilde og selvfølelsen.

Går i dybden

Hvem passer kurset for?

– Coaching passer for alle som ønsker en personlig utvikling innen livsstilendring og som ønsker et opplegg tilpasset seg selv.

Er det noen coaching ikke egner seg for?

– Coaching er en løsningsorientert samtaleform som skal fokusere på å bevisstgjøre kundens egne ressurser og handlekraft. Det er ikke et terapikurs og passer ikke for de som har problemer på andre områder innen eget liv og/eller går i terapi.

Hva er det morsomste ved å holde coaching-kurs?

– Som kursleder synes jeg det er morsomt å gå mer i dybden for å finne løsninger. Det kan være mange grunner til at det er vanskelig å holde på en sunn livsstil. Det at vi kommer frem til løsninger som kunden kan gjennomføre gir meg veldig mye.

Hva er den artigste opplevelsen du har hatt på coaching-kurs?

– Kursdeltakeren er gjerne litt nervøs for at dette skal bli veldig vanskelig og utfordrende når de starter, men de oppdager fort at dette faktisk er morsomt og bevisstgjørende, og gir mestringsfølelse. Det å oppleve at de finner løsningen og knekker koden ut fra samtalene vi har vært gjennom gir en enorm glede hos oss begge to.

Her er noen av våre andre kurs:

Nettkurs

Aktiv-kurs

Roede-mann

 

Er dette et kurs du kunne tenke deg å delta på? Meld deg på nå!

Finn ditt kurs

Ann-Kristin, hvordan foregår et coaching-kurs?

– Kursdeltakeren og jeg møtes en gang per uke, eller hver annen uke hvis vi er i en fin prosess. Forskjellen på kurs og coaching er at på kurs skal kunden lære om sunn livsstil, mens på coaching skal jeg veilede dem til selv å finne svar og løsninger på det de ønsker. I coaching går vi mye mer i dybden for å få klarhet i hva kunden ønsker å oppnå.

Roede-kursleder og livsstilscoach Ann-Kristin Falla.
Roede-kursleder og livsstilscoach Ann-Kristin Falla.
Powered by Labrador CMS