Dette får du på et Maxi-kurs

Maxi-kurs er et tilbud til de som ønsker å gå ned 20 kilo eller mer.

Ellen Hoel har, som alle våre andre Maxi-kursledere, selv deltatt på Maxi-kurs. Hun gikk ned 40 kilo. Hun føler det er en styrke at hun sitter på solid egenerfaring og kan bruke seg selv. Hun vet hva kursdeltakerne føler, ønsker og drømmer om. Nå hjelper Ellen andre overvektige å nå sine mål, og hun sier alltid til dem: Den som gir seg har tapt!

Fortell, Ellen, hvordan foregår egentlig et Maxi-kurs?

– Kurset har samme oppbygging som et Standard-kurs – med et tema hver gang og en samtalerunde. Men kurset er lagt opp med tanke på at deltakerne skal gå lenge på kurs. Det har ofte tatt lang tid å legge på seg og det tar også lang tid å få det av igjen. Dette er ikke noe quick fix. Selv har jeg valgt å ha maks 12 deltakere per kurs – for min egen del og etter ønske fra gruppen. Her er det spesielt viktig å ha tid og rom til å se hver enkelt og å gi trygghet som kan innby til fortrolige samtaler.

Roede-kursleder og livsstilscoach Ellen Hoel.
Roede-kursleder og livsstilscoach Ellen Hoel.

Hvem egner kurset seg for? Og hvem er det ikke egnet for?

– Kurset er kun for dem som vil ned 20 kilo eller mer. Her vil de møte andre med betydelig overvekt. Her kommer ikke de som skal ned 2-4 kilo før bikinisesongen.

Hva er det beste med å holde Maxi-kurs, syns du?

– Vi blir veldig godt kjent i en slik gruppe. Selv om alle har sin historie, har de så mye felles likevel. Det er stor takhøyde hos oss, vi spøker, gråter og ler. Noen sier at de føler de har kommet “hjem” og tør endelig å tro på at denne gangen skal de lykkes!

Har du opplevd noe spesielt på kurs som du vil dele?

– Ja, jeg vet hvor lett det er å lure seg selv, og å prøve å lure kursleder!! Men det funker ikke på meg. Jeg kan jo alle knepene! Jeg har jo prøvd dem alle selv. Og jeg vet hva det da koster å mane fram motivasjonen, holde ut, bite tennene sammen og ikke gi opp.

Er dette et kurs du kunne tenke deg å delta på? Meld deg på her!

Her er noen av våre andre kurs:

Ung-kurs

Nettkurs

Aktiv-kurs

Roede-mann

Livsstils-coaching

Powered by Labrador CMS