Dette får du på Nettflex-kurs

Dette er blant våre mest fleksible kurs! Her kombinerer vi nettkurs og personlig møte med kursleder etter ditt behov.

Kristin Stokseth er en av våre kursledere som tilbyr vårt nyeste kurskonsept, Nettflex. Kristin gikk selv opp og ned i vekt i mange år, og etter å ha gått på Roede-kurs forstod hun endelig at det viktigste var å lære hvordan hun skulle holde vekten. Å gå ned i vekt klarte hun gang på gang, men å holde vekten var verre. Høres det kjent ut, spør hun? Nå har hun holdt vekten i over sju år, og lever godt med sine nye kostholdsvaner – hvor matglede og aktivitet står i sentrum.

Kristin, fortell, hvordan foregår et Nettflex-kurs?

– Nettflex er et kombinasjonskurs hvor du tar noen “møter” som nettkurs og noen møter hvor du treffer kursleder. Kurset går over 8 ganger og du velger selv hvor ofte du ønsker å møte opp til personlig møte, som foregår i form av et drop-in møte på inntil 10 minutter. Vi som tilbyr dette kurset kan skreddersy mange varianter av Nettflex utifra behovet til kursdeltaker. Jeg tilbyr for eksempel å komme til arbeidsplasser og ha noen gruppekurs og la resten foregår på nettet. Jeg kan også sette opp gruppekurs lokalt hvor man møter 3-4 ganger i kurslokalet sammen med andre og la resten foregår på nettet. I tillegg til dette tilbyr også noen kursleder Nettflex som treningskurs, med treningen hver uke og man får teorien som nettkurs.

Hvem egner Nettflex seg for?

– Det egner seg spesielt godt for de som ikke har tid, eller kanskje ikke lyst eller anledning til å gå på lokale gruppekurs. For noen er det lange avstander til nærmeste lokale kurs og derfor tidsbesparende at en del går på nettet. Og noen har kanskje gått lenge på kurs og har lyst til å prøve noe annet enn å være med i en gruppe.

Er det noen dette kurset ikke egner seg for?

– Alle kan i utgangspunktet gå på dette kurset, men det er en fordel å være trygg på å bruke Internett. Man bør også ha motivasjon til å benytte seg av nettkursdelen fullt ut. Det vil si at man registrerer mat og trening i Roede-klubben hver dag, hver uke – ikke bare de ukene man ikke møter kursleder. Man får personlige tilbakemeldinger på kostholdet og treningen, som man ellers ikke ville ha fått i like stor grad på et vanlig lokalt kurs.

Hva er det morsomste med å holde Nettflex?

– Det unike med dette kurset er at jeg faktisk får treffe de jeg har på nettkurs – i og med at dette er et kombinasjonkurs. Ja, takk begge deler, både nett og personlig møte. Denne kursformen har jo bare muligheter og det er moro for meg som kursleder. Ingen kommer unna med at de ikke har tid, jeg tilpasser meg dem. Jeg kan kan gi de fleste et kurstilbud i en hektisk hverdag.

Hva er den artigste opplevelsen du har hatt på Nettflex-kurs?

At noen kan bli litt flaue etter en helg der det ble litt mye – jeg ser jo alt de registrerer, og så treffer deg meg uken etter på. Jeg bare smiler og sier at det trenger ikke å være perfekt hele tiden. Det er urealistisk og heller ikke noe mål i seg selv. Ingen er perfekte, heller ikke jeg som kursleder er det – heldigvis at det er rom for det og.

Her er noen av våre andre kurs:

Er dette et kurs du kunne tenke deg å delta på? Meld deg på Roede-kurs nå!

Powered by Labrador CMS