Drop-in til de med litt mindre tid

Drop-in er for de som ikke ønsker å delta på kursmøter, men som likevel ønsker å bli fulgt opp av en kursleder hver uke.

Roede Drop-in er for deltakere som allerede kjenner til Roede-metoden, og som ikke har tid eller ønske om å gå på kurs der de møter andre. Møtene er nokså korte, men det er likevel god nok tid til å få personlig veiledning.

Mina Tjønnøy er en av mange Roede-kursledere som holder Drop-in. Hun gikk selv på Roede-kurs da hun ikke klarte å bli kvitt de siste svangerskapskiloene. Ved å følge Roede-metoden fikk hun av seg de siste 7 kiloene. Mina sier at hun gir hver og enkelt deltaker individuell oppfølging, da det er dette som skal til for å trives og lykkes med noe som skal vare over tid.

Her kan du melde deg på Drop-in

Mina, hvordan forgår et Roede Drop-in?

Kursleder Mina Tjønnøy

Hva er målet med Drop-in?

– Målet med Drop-in er at du får en veiing samt personlig oppfølging av kursleder uten at du deltar i en gruppe med andre deltakere. Dette er perfekt for deg som har gått Roede kurs før, som kjenner til Roede-metoden og kanskje ikke har så mye tid til å følge et Standard eller Aktiv-kurs. Målet er altså at du som deltaker kjenner Roede-metoden og vil ha kursleder for deg selv.

Er det noen som ikke burde gå Drop-in?

– Om man ikke har gått på Roede-kurs før, bør man velge et Standard-kurs først. Det er fordi det ikke er så mye tid til å gå gjennom Roede-metoden i en Drop in-time. Og så er det dem som blir motivert av å følge en gruppe og møte de samme menneskene fra gang til gang. Da er nok ikke Drop-in noe for dem.

Hva er det morsomste med å holde Drop-in kurs?

– Jeg som kursleder føler faktisk at jeg får god tid til hver og enkelt kontra det å holde et rent Aktiv- eller Standard-kurs! Det syns jeg er morsomst! 

Hva er det artigste opplevelsen du har hatt på Drop-in kurs?

– På Drop-in jobber deltakeren mot mål som vedkommende selv har bestemt. Den artigste opplevelsen jeg har hatt var da en av mine deltakere nådde målet sitt på siste kurskveld. Hun jublet av glede så det ristet i veggene. Det var både rørerende og morsomt!

Her er noen av våre andre kurs:

Nettkurs

Aktiv-kurs

Roede-mann

Roede-coaching

– Drop-in varer fra 10-15 minutter. Her får du veid deg, og du får en individuell samtale og oppfølging av kursleder. 

Powered by Labrador CMS