Du er smart. For du tar tak.

En sunn vekt har vist seg å være den viktigste forebyggende behandlingen du kan gi deg selv for å unngå de alvorligste livsstilssykdommene. Mange opplever å kunne redusere eller kutte ut medisiner mot disse sykdommene når de endrer livsstil. Det er et fantastisk mål og motivasjon for varig endring.

I tillegg vil en sunn vekt belønne deg og berike livet ditt her og nå. En sunn vekt gir overskudd til å være aktiv, til å gjøre det du vil og kjenne glede. Du kan kjøpe de klærne du liker best, ikke de du må velge. Ikke minst er det å føle seg vel og være sjef i eget liv en fantastisk følelse.

Av andre kjente effekter gir en sunn vekt en betydelig reduksjon av en rekke sykdommer slik som diabetes 2, hjerte- og karsykdom, slitasjeskader på ledd og muskler, psykiske plager og diverse kreftformer som er knyttet til dårlig kosthold og levevaner slik som røyking og inaktivitet.

Heia deg!

Å ta vare på egen kropp og ta grep om egen livsstil er din beste helseforsikring. Stadig flere kjenner at nok er nok. Det er bra for deg at du ønsker å ta tak. Det er bra her og nå, og det er bra for fremtiden din.

Stadig mer forskning viser sammenhenger mellom livskvalitet og kosthold. Du kan være stolt over at du nå vurderer å ta tak. Både for egen del og for de du har i livet ditt. Noen velger det de tror er en lettere vei via operasjoner og medisiner. Det endrer dessverre ikke vanen som skapte problemet.

Du er smart. For du tar tak.
Du er smart. For du tar tak.

Med Roede-metoden unngår du begge deler fordi du oppnår både vektreduksjon og nye vaner – som varer.

Spis for overskudd!

For å få varig gevinst av jobben du gjør så gjelder det å gjøre smarte valg daglig som gjør deg og kroppen din godt. Et sunt kosthold skal ikke være komplisert, da blir det vanskelig å opprettholde over tid. Fokuserer du heller på det du kan spise mer av vil du bli overrasket over hvor mye smakfullt som finnes som også er mat kroppen din trenger.

Glem å fokusere på alt du forsaker, for innerst inne, gjør du egentlig det? Ikke om du følger et typisk Roede-kosthold – der alt er lov, men ikke alltid, og i passe porsjoner.

Om du finner gleden i å leve i balanse så slipper du stadig være av og på en diett som faktisk bare er midlertidig. Kropp og sinn liker forutsigbarhet og det kan du oppnå om du bestemmer deg for å gjøre en endring.

For husk at det er du som er helten i din egen prosess, og som til slutt kan høste belønningen for innsatsen!

Finn kurs nær deg

Powered by Labrador CMS