Du greier det ikke alene – gruppepress som funker

Ingen får til ting alene. Ikke de som vinner i idrett. Ikke de som seirer i politikk. Ikke de som vinner sangkonkurranser og dansekonkurranser. Ikke engang de som går alene til Nordpolen. Alle har folk som hjelper til. Som støtter og motiverer.

Roede AS har satt dette i system. Vi har kursledere som vet hvor tøft det er, og som vet hva du trenger av kunnskap og motivasjon.

Du greier det ikke alene – du greier det sammen med andre

Du trenger ikke bite tennene sammen. Du trenger ikke å forsake alt. Du trenger ingen slankekur. Du trenger å utsette deg selv for et gruppepress som funker. Roede-metoden virker. Vi kan enkelt gi deg tusen bevis. Tusenvis av mennesker som har gått på Roede-kurs, og tusenvis som fortsetter på kurs for å få hjelp til å holde fokus. Ta riktige valg. Holde motivasjonen oppe.

Men du finner hverken gruppepresset eller kurslederen der.

Du skal ikke slanke deg, du skal bytte livsstil

Du kan trene bort noen gram og kan slanke bort noen kilo. Roede-metoden handler om noe helt annet. Det handler om å trene for å oppleve treningsglede og spise for å oppleve matglede. Du kan lese deg til alt du lærer på et Roede-kurs – i en bok, eller ved å surfe på Internett.

Humørgevinsten er størst

Vi ser frem til å hjelpe deg!

Du går ned i vekt, og det kjenner du selvfølgelig. Så legger familien din og vennene dine merke til det. Men så kommer det virkelige kicket – når du merker at du er i bedre form, har bedre humør – og så kommer gleden over å få det til – den setter seg, og det er DEN gleden som vi faktisk hjelper deg å bli avhengig av.

Finn kurset som passer for deg

Du kan starte på kurs når du vil og hvor du vil. Vi har alltid et kurs som passer for deg, og vi følger deg helt i mål! Se vår kursoversikt her.

Vi tilbyr gratis prøvetime! Les mer her eller ring oss på 66 98 32 00

Powered by Labrador CMS