It takes two to tango

Du kan godt prøve å lære deg tango på egenhånd. Men det er mye enklere når du har en å sparre med, en som kan trinnene fra før av.

Du kan godt prøve å gå ned i vekt på egenhånd også, men det er mye enklere når du har en kursleder, som vet hvilke små endringer som er smart for deg. Hos Roede får alle personlig oppfølging.

Du får din egen veileder, en du kan snakke med, som hjelper deg, som kan alle trinnene, og som støtter og motiverer deg. It takes two to tango.

En plan som bare er din og støtte slik DU vil ha det

Du er unik, og i Roede er ingen planer like. Alle får individuell oppfølging tilpasset sin situasjon. Det første som skjer når du melder deg på et kurs, er at du ved hjelp av vår smarte app begynner å logge hva du spiser og hvor mye du beveger deg. Kurslederen vil deretter jobbe ut en plan for deg personlig. Sammen vil dere finne frem til små forandringer som gjør en stor forskjell.

Hvordan du velger å bruke Roede, er helt opp til deg. Du kan velge mellom fysiske kurs og digitale kurs, og du kan også velge kurs med trening som er tilpasset deg. De digitale kursene foregår på Teams eller mail. Kurslederen følger uansett med på hvordan det går med deg og vil gi deg motivasjon og omsorgsfull støtte.

Corona-trygghet på kurs

Fysiske kurs gjennomføres i faste grupper med god avstand og bruk av munnbind om nødvendig. Våre kursledere sørger for individuell tilrettelegging av alternative møteformer 1 til 1 og/eller teams når dette er ønskelig.

Gjør 2022 til det året du fikk det til. Det året du fikk orden på spisevaner og trening!

Roede – Forandring som varer.

Powered by Labrador CMS