Kickstart høsten!

Slik oppnår du en sunn vekt – lynraskt

En sunn vekt er viktig for å redusere risikoen for å utvikle alvorlige livsstilssykdommer. Hva du veier har nær sammenheng mellom din nåværende og fremtidige helse. Vi i Roede vet dette og har kompetanse på de aller mest effektive og samtidig sunneste måtene og gå ned i vekt på, og bli der.

Derfor vet vi nå at raskt vekttap er smart for mange mennesker for vi som regel greier å opprettholde høy motivasjon i rundt 3 måneder. I tillegg vet vi at den såkalte sparebluss effekten mange frykter, først og fremst er knyttet til hvor mye du går ned i vekt og i mindre grad til hvor raskt du går ned. Dette utnytter vi i Kickstart-programmet for å skape både varig endring og raskt vekttap.

Det er bare en hake! Går du tilbake til dine gamle vaner og uvaner, vil du gå opp igjen i vekt. Det er kanskje innlysende, men ikke så opplagt når du står i det. Dette vil vi for all del unngå og har derfor laget et vektreduksjonsprogram i 3 faser. Du er nemlig ikke ferdig når selve vektmålet er nådd. Nå skal det bli varig.*

* Det å gå ned 10 kilo i løpet av 3 måneder gjelder personer som starter med en BMI på 30 eller mer.

Godt dokumentert forskning

Dette skjer:

Etter at du har nådd vekten der du trives, vil du, med rette, føle deg veldig fornøyd med deg selv. Nå har du oppnådd målet ditt, hodet ditt sier «jeg har kontroll», kroppen din derimot, har som mål å komme tilbake til sin opprinnelige vekt. Det er helt uunngåelig, det sørger kroppens fysiologiske prosesser for.

Det å ha faste møtepunkter ukentlig er viktig for å lykkes med dine endringer.
Det å ha faste møtepunkter ukentlig er viktig for å lykkes med dine endringer.

Disse prosessene møter vi i Roede med godt dokumentert forskning i ryggen: 

Vi starter nye kurs over hele landet i disse dager. Du velger kurset «Nye vaner som varer” med 16 kursmøter. Vi har ny moderne app, måltidsplaner, vi kartlegger deg for å finne din løsning, og vi har over 1000 oppskrifter på skikkelig god sunn hverdagsmat, vi har faglig flinke og motiverende kursledere som ser DEG.

Passer ikke et lokalt kurs for deg, se våre populære nettbaserte kurs her. Vi har både nettkurs og webinarer!

Vær helten i ditt eget liv!

Sikre deg et langt liv med gode vaner du også. – meld deg på neste ukes kurs her: Sjekk ut kurstilbudet der du bor.

 

Søk etter kurs nær deg

  1. Det er tett, personlig oppfølging. Overvåking og tilpasning av meny avhengig av hvordan din kropp responderer.
  2. Riktig mat som smaker godt. Det du spiser skal ha kvalitet og smake godt. Det er helt avgjørende og en forutsetning at du får mer overskudd, energi og en bedre livskvalitet i hverdagen.

Når denne fasen er over, trenes du på de nye vanene. Det er når du står støtt i din nye livsstil og tar automatiserte valg som opprettholder dine nye sunne vaner, at vi kan slippe deg. Du har da fått nye vaner som varer og som du liker.

Vær smart – ta tak

Powered by Labrador CMS