Roede Aktiv

Roede Aktiv kombinerer trening og kosthold. Kurset er et tidseffektivt treningstilbud for deg som også vil ned i vekt. Her får du kombinasjonen som effektivt vil hjelpe deg med både vektreduksjon og bedre fysisk form.

Vi vet at den mest effektive metoden for å kvitte seg med ekstra kilo er å kombinere sunt kosthold med trening. En ny variant av det gode gamle Roede-kurset gir deltakerne en times felles trim på kurskvelden – trygt instruert av våre erfarne kursledere, som i tillegg lærer deg alt du trenger å vite om sunt kosthold for å kunne gå ned i vekt.

Treningsformen på et Aktiv-kurs varierer fra sted til sted. Typisk for kurset er at trening har en svært sentral plass i gjennomføringen. Du vil som på øvrige kurs bli fulgt opp på vekt, kosthold og menyvalg.

Antall kursmøter eller kursbrev: 8

#gallery-1 {

margin: auto;

}

#gallery-1 .gallery-item {

float: left;

margin-top: 10px;

text-align: center;

width: 50%;

}

#gallery-1 img {

border: 2px solid #cfcfcf;

}

#gallery-1 .gallery-caption {

margin-left: 0;

}

/* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Hvorfor velge Roede Aktiv?

Når du skal ned i vekt og ønsker å kombinere sunt kosthold og fysisk aktivitet.

Mange sliter med å komme i gang med trening, å få tid nok til å trene, eller rett og slett å velge riktig treningsform. Nå kan du få til alt dette – og samtidig lære hva du skal spise for å gå ned i vekt. Et Roede Aktivkurs hjelper deg ikke bare med vektreduksjon, sunt kosthold og trening, men også med å komme i gang med trening.

Målet med treningen bør være å komme i bedre form og få bedre kondisjon, ikke bare å forbrenne kalorier. Skal du lykkes med å gå ned i vekt og bli der, er det nok viktig at du finner glede ved selve treningen og at den ikke bare er et nødvendig onde for å gå ned i vekt. En varig vektreduksjon har egentlig bare en start og ikke en slutt, du må innarbeide noen vaner som du er villig til å leve med videre og regelmessig trening er en av disse.

Hvordan gjennomføres Roede Aktiv?

Roede Aktiv kombinerer trening og kosthold. Kurset er et tidseffektivt treningstilbud for alle som også vil ned i vekt. Her får man kombinasjonen som effektivt vil hjelpe deg med både vektreduksjon og bedre fysisk form. Man møtes en gang i uken og kurset varer i cirka halvannen time.

Treningsformen varierer fra sted til sted, og kan være både inne og ute.

Noen av våre vanligste aktiviteter er spinning og stram opp/styrketrening, men vi har også kurs med f.eks Zumba og stavgang.

Helt nytt kursopplegg

Basert på nyeste forskning innen helse og ernæring, og over 45 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i levevaner.

Du får moderne digitale verktøy, en nyutviklet og motiverende kursbok, 1000 supergode oppskrifter, smarte treningstips og personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden.

Er dette et kurs du kunne tenke deg å delta på? Meld deg på Roede-kurs!

Finn ditt kurs

Powered by Labrador CMS