Roede For 1 eller Roede For 2

På Roede For 1 jobber du alene med din kursleder. Det er kun du og din kursleder, og du får privatundervisning. Tar du med en venn, kollega eller familiemedlem, blir det helt enkelt Roede For 2.

Er du mye på farten, eller av andre grunner ikke ønsker å møte opp på kurs sammen med andre, er dette et kurs for deg. Ta kontakt med din lokale kursleder for å se om dette kurset finnes i ditt nærområde, og kanskje du blir en av dem som oppnår varig vektreduksjon gjennom personlig veiledning hos oss.

Kursene For 1 og for 2 starter fortløpende og du kan melde deg på når det passer for deg.

Antall kursmøter: 4 eller 8

Helt nytt kursopplegg

Basert på nyeste forskning innen helse og ernæring, og over 45 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i levevaner.

Du får moderne digitale verktøy, en nyutviklet og motiverende kursbok, 1000 supergode oppskrifter, smarte treningstips og personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.

Hvorfor velge Roede For 1?

Kurset baserer seg på Roede Standardkurs, vår ”klassiker”, men er spesielt tilrettelagt for deg som ønsker å følge et Roede-kurs med en enda tettere oppfølging av kurslederen din. Sammen med kursleder avtaler du det tidspunktet for kursmøte som passer best. Du får en grundig innføring i våre kostholds- og mosjonsråd samtidig som det legges til rette for en personlig oppfølging og veiledning med utgangspunkt i dine mål og ønsker.

Kurslederne har lang erfaring som kursleder i Roede og relevant bakgrunn innen personlig veiledning.

Hvor lenge: 25 minutter pr. møte.

Hva er Roede For 2?

Har du en venn, kollega eller et familiemedlem som kan tenke seg å gå på kurs sammen med deg? En støttespiller som kjenner deg godt og som er i samme situasjon? Med en erfaren kursleder blir dere et godt team.

Roede For 2 bygger på Roede Standardkurs. Kurset blir tilpasset dere to som er på kurs sammen. Kursleder vil ivareta begges behov i tillegg til å bidra til at dere to sammen støtter hverandre i prosessen. Roede For 2 er en unik mulighet til å få et skreddersydd opplegg for to personer som har både felles og individuelle utfordringer.

Hvor lenge: 35 minutter pr. møte.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden.

Er dette et kurs du kunne tenke deg å delta på? Meld deg på Roede-kurs nå!

Powered by Labrador CMS