Roede Hold Vekten

Roede Hold Vekten er kurset for deg som har nådd trivselsvekten og ønsker å holde den over tid. Folk flest klarer ikke å skille mellom det å gå ned i vekt, og det å vedlikeholde en ny og lavere vekt. For å tydeliggjøre at det dreier seg om ulike prosesser, deler vi nå hele vektreduskjonen inn i tre faser.

  • Fase 1 – NED I VEKT: Følg Roede-Balansert eller Roede-Kickstart
  • Fase 2 -KROPPENS ENERGIBALANSE: Etablering av nytt set poin
  • Fase 3 – VANETRENING: Automatiserte valg

Følger du prosessen helt til fase 3, legger du grunnlaget for å lykkes. Faktisk så lykkes omtrent dobbelt så mange av de som velger å fortsette på kurs med et varig vekttap, sammenlignet med de som velger å gi seg etter de har nådd målvekten sin.

Undersøkelser viser at ca 60 % av de som har gått dette kurset har trivselsvekten i behold etter 3 år.

Her er noen av grunnene til å følge et Hold Vekten-kurs

Kroppen din trenger tid til å venne seg til den nye vekten, og forstå at det er den vekten den skal styre etter.

Når du møter utfordringer eller krevende perioder er det lett å miste fokus og gli tilbake til gamle vaner. På Hold Vekten-kurs hjelper vi deg å holde fokus. Du trenger fortsatt tid til å innarbeide dine nye vaner.

Jeg er den samme i dag, men likevel ikke den samme. Jeg gjør andre prioriteringer og tar andre valg og jeg liker det!
Jeg er den samme i dag, men likevel ikke den samme. Jeg gjør andre prioriteringer og tar andre valg og jeg liker det!

Du vil fortsatt få oppfølging og støtte fra din kursleder og de andre på kurset.

Du lærer å spise mer uten å legge på deg.

Du får motivasjon til å opprettholde gode aktivitetsvaner.

Antall møter og kursbrev:

På lokale kurs: 6 kursmøter og to ekstraveiinger med en kort prat med kursleder.

På nettkurs: 6 kursrapporter med 2 ekstra oppfølginger.

Kurs i gruppe

På Roede Hold Vekten får du personlig veiledning slik at du klarer å holde den nye vekten. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. Kursprisen inkluderer 8 møter over en periode på 7 måneder samt GULL-medlemskap i Roede-klubben i hele perioden. 6 av møtene er ordinære kursmøter, mens 2 av møtene er i form av ekstraveiinger og en kort prat med din kursleder.

Når kursperioden utløper, går medlemskapet automatisk over til et abonnement med månedlig trekk som løper inntil oppsigelse. I abonnementet inngår deltakelse på Hold Vekten-møtene og GULL-medlemskap i Roede-klubben.

Hold Vekten-kurs kan tas som standard Hold Vekten, Hold Vekten Aktiv (med trening), Hold Vekten Drop-in (korte personlige møter) eller som nettkurs.

Nettkurs

Roede Hold Vekten kan du også ta som nettkurs. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver måned, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben. Der har du også tilgang til et eget meldingssystem der du og din kursleder kan holde kontakt.

Kurset omfatter 6 kursrapporter i løpet av seks måneder og 2 korte ekstraoppfølginger samt GULL-medlemskap i Roede-klubben i hele perioden.

Når kursperioden utløper går medlemskapet automatisk over til et løpende abonnement med månedlig trekk som løper inntil oppsigelse. I abonnementet inngår en månedlig kursrapport og gull-medlemskap i Roede-klubben.

Helt nytt kursopplegg

Basert på nyeste forskning innen helse og ernæring, og over 45 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i levevaner.

Du får moderne digitale verktøy, en nyutviklet og motiverende kursbok, 1000 supergode oppskrifter, smarte treningstips og personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden. Du kan laste ned appen direkte fra AppStore eller GooglePlay.

Det er enkelt å melde seg på

Gjør det på roede.com eller ring oss på 66 98 32 00. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Finn ditt kurs

Den beste investeringen

Den beste investeringen du kan gjøre etter å ha gått end i vekt, er å fortsette på kurs og fortsette å trene på de nye vanene som du nettopp har endret på. Vi kan forstå at det er viktig å feire at du når målvekten, men samtidig er det viktig å huske på at målet om å beholde den nye vekten fremdeles ikke er nådd. Det gjenstår litt jobb. Det tar tid for kroppen å tilpasse seg din nye vekt og forstå at det er denne vekten den skal styre etter.

Les mer om dette her: Hold Vekten – kurset som gir gevinst for livet! og Derfor bør du gå på Hold Veken-kurs!

På et Hold vekten-kurs vil du få hjelp og støtte på veien videre mot å stabilisere din nye livsstil.

Powered by Labrador CMS