Roede-kurs med videomøter

Roede-kurs med videomøter er vårt nyeste gruppebaserte online-kurs! Her får du et møtetidspunkt for et digitalt kursmøte med din kursleder hvor du møter andre medlemmer ansikt til ansikt. Du kan koble deg på videomøter hjemmefra, på reise eller fra lunsjpause på jobb. I tillegg vil du få en kort individuell skriftlig oppfølging med fokus på uken som gikk og dine mål for uken som kommer.

Når du melder deg på, velger du selv en kursleder ut fra listen over tilgjengelige kursledere. Hun/han tilpasser oppfølging og opplegg til deg og din situasjon.

ET ROEDE-KURS MED VIDEOMØTER er lagt opp med oppkobling i et lukket digitalt møterom der du møter andre i samme situasjon. Videomøtet er diskusjonsbaserte og vil vare i:

  • 30 min med maks 6 møtedeltakere
  • 55 min med maks 12 møtedeltakere

Alle Roede-kurs har løpende inntak, ettersom kursplasser fristilles. Det vil si at våre Roede-kurs med videomøter til en hver tid vil inkludere nye og mer videregående medlemmer.

I tillegg til videomøtet vil den individuelle kontakten mellom deg og din kursleder være tilpasset din situasjon slik at ditt prosjekt blir mest mulig effektivt og skreddersydd. I skriftlig kommunikasjon har du kursleder for deg selv og du velger selv hvor mye du deler av din historie med de andre gruppen.

Det er mulig å kjøpe en møtepakke eller abonnement bestående av ulike antall digitale kursmøter med mål om å gå ned i vekt og få sunnere vaner.

På et Roede-kurs får du kunnskap om hvordan du kan sette sammen et sunt kosthold med mat og oppskrifter som gleder både kropp og gane. Du får personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Og vi har fokus på aktivitet og trening i forhold til ditt utgangspunkt. Samtidig hjelper vi deg med å etablere og holde på nye vaner – slik at de blir varige.

Roede-appen og Roede-klubben Gull

Du får også full tilgang til alle verktøyene i Roede-appen. Roede-appen er et viktig verktøy i hele prosessen. Den gir deg et godt bilde på hva som er status før du begynner, underveis og etter prosjektet ditt er i mål. Du vil også bli godt kjent med vår kostholdscore. Denne gir deg god veiledning i det daglige på hvor sunt du spiser. Her finner du over 1000 oppskrifter. Appen kan også logge den aktiviteten du har og til sammen får du en fin oversikt over ditt energiforbruk vs ditt energiinntak. Denne informasjonen har kursleder tilgang til når du er på kurs. Det gir henne/han nyttig informasjon når hun/han skal veilede deg videre.

Er det noen Roede-kurs med videomøter egner seg ekstra godt for?

– Ja! Roede-kurs med videomøter er flott for deg som ikke har et lokalt kurs i ditt nærmiljø eller som av annen årsak ikke ønsker å gå i fysiske grupper eller som er i utlandet. Det passer både for eldre og unge med en fin flyt mellom videomøter i gruppe og personlig rapporter til din kursleder.

En god helse, velvære i egen kropp er avhengig av en sunn vekt. Med vår metode lykkes hele 9 av 10. Roede – nye vaner som varer.

Helt nytt kursopplegg

I 2019 lanserte vi helt nytt kursopplegg basert på nyeste forskning innen helse og ernæring, og over 45 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i levevaner.

Du får moderne digitale verktøy, en nyutviklet og motiverende kursbok, over 1400 supergode oppskrifter, ukentlig temahefte som PDF, smarte treningstips og tett personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.


I ROEDE HJELPER VI DEG med å etablere og holde på sunne vaner!

Powered by Labrador CMS