Roede Livsstils-coaching

Roede Livsstils-coach er en kursleder som har spesialisert seg på å hjelpe andre mennesker til å få ut sitt potensiale innen helse og livsstil. Du vil få din personlige mentale trener, som vil kunne hjelpe deg med å kartlegge dine hindre og muligheter mot dine drømmer og mål – rett og slett skreddersy din prosess for å komme deg dit du ønsker.

Mental trening kan forbedre dine ferdigheter og knytte den indre dialogen opp mot dine synlige handlinger og vaner i hverdagen. En Roede Livsstils-coach vil kunne utfordre deg til å bli den beste utgaven av deg selv.

Vi tilpasser hver prosess og dialog med vår kunnskap og erfaring som knyttes tilbake til Roede-metodens grunnverdier; matglede, aktivitet, motivasjon/mestring og folka/lettere sammen.

Prosessen kan hjelpe deg med å

  • få oversikt i egne mønster knyttet til mat, trening, søvn, trening + håndtere stress bedre
  • kartlegge og utnytte styrkene dine bedre
  • finne egen drivkraft og indre motivasjon
  • veilede deg til å konkretisere din personlige plan
  • utvikle en større tro på seg selv og egne evner

Ta kontakt med din lokale Roede Livsstils-coach for en gratis prøvetime i dag!

Helt nytt kursopplegg

Basert på nyeste forskning innen helse og ernæring, og over 45 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i levevaner.

Du får moderne digitale verktøy, en nyutviklet og motiverende kursbok, 1000 supergode oppskrifter, smarte treningstips og tett personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden.

Er dette et kurs du kunne tenke deg å delta på?
Meld deg på Roede-kurs nå!

Powered by Labrador CMS