Roede Mann

På Roede Mann lærer du å spise mat som du blir mett av, og som ikke tar knekken på helsa – samtidig som du går ned i vekt.

Alle våre Roede-kurs er naturligvis åpne for både kvinner og menn. Men på noen steder har vi egne kurs – kun for menn. Vi har sett at menn ofte har andre mål og utfordringer knyttet til vektreduksjon enn våre kvinnelige deltakere og temaene på Roede Mann er spesielt tilpasset dette.

Antall kursmøter eller kursbrev: 8

Personlig veiledning og fellesskap

På kurset Roede Mann får du personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. I tillegg til oppfølging og støtte fra kurslederen din, hjelper fellesskapet i gruppen og oppmuntringen fra de andre ”gutta” deg til å lykkes med å gå ned i vekt på en sunn måte.

Nettkurs

Roede Mann kan du også ta som nettkurs. Du følger kurset hvor og når det passer deg fra din egen pc. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver uke, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben.

Helt nytt kursopplegg

Basert på nyeste forskning innen helse og ernæring, og over 45 års erfaring med hva som skal til for å få til varige endringer i levevaner.

Du får moderne digitale verktøy, en nyutviklet og motiverende kursbok, 1000 supergode oppskrifter, smarte treningstips og tett personlig oppfølging av en sertifisert Roede-kursleder.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden.

Er dette et kurs du kunne tenke deg å delta på?
Meld deg på Roede-kurs nå!

Powered by Labrador CMS