Roede Maxi

Roede Maxi er kurset for deg som skal ned mer enn 20 kg. Roede Maxi er spesielt tilrettelagt for deltakere som skal gå lenge på kurs og naturlig nok har andre utfordringer enn dem som skal ned kun få kilo.

Når du skal mye ned i vekt er det en stor fordel å være i en gruppe der alle deltakere er i samme situasjon. Skal du mye ned i vekt, har du sannsynligvis helt andre utfordringer enn en person som kun skal ned 5-6 kg. I tillegg går maxi-kursdeltakeren gjerne på kurs over en lengre periode, og det vil være enklere å finne viktig motivasjon og inspirasjon ved å delta på kurs med andre i samme situasjon. Siden man gjerne går lenge på kurs sammen blir medlemmene i gruppen ofte godt kjente og trygge på hverandre.

Roede Maxi bygger på kurset Roede Standard. Finner du ikke et maxi-kurs der du bor, kan du alltid ta et Roede Standard.

Antall kursmøter eller kursbrev: 8

Personlig veiledning og fellesskap

På Roede Maxi møter du en kursleder som selv har hatt et større vektproblem, og som ut i fra egen erfaring kan støtte og hjelpe deg med de utfordringene du måtte møte underveis. Du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. I tillegg til oppfølging og støtte fra kurslederen din, hjelper fellesskapet i gruppen og oppmuntringen fra de andre på kurset deg til å lykkes med å gå ned i vekt på en sunn måte.

Nettkurs

Roede Maxi kan du også ta som nettkurs. Du følger kurset hvor og når det passer deg fra din egen pc. Du får din egen kursleder som du rapporterer til hver uke, og som svarer deg personlig. All kommunikasjon til og fra kurslederen din skjer på din egen side i Roede-klubben.

Gull-medlemskap i kursperioden

Som kursdeltaker har Gull-medlemskap i kursperioden. Du får din egen side på nett hvor du kan registrere hva du spiser og hvor mye du trener. Registrerer du mat og trening her gir vi deg nyttige tilbakemeldinger. Du har også gratis tilgang til Roede-appen i kursperioden.

Meld deg på et Roede-kurs her!

Powered by Labrador CMS