Slik foregår et Roede-nettkurs

Vår mest fleksible løsning! Tett personlig oppfølging der kursleder tilpasser seg din situasjon og dine utfordringer.

Vibeke Teigre har jobbet som kursleder siden 2012, og har blant annet nettkurs. Hun har selv gått ned 14 kilo ved å gå på Roede-nettkurs. Som tre-barnsmamma er hverdagen til Vibeke hektisk, og med denne erfaringen prøver hun nå å hjelpe andre travle mennesker til å endre livsstilen sin. Roede-metoden fungerer godt selv i en travel hverdag.

Fortell, Vibeke, hvordan foregår egentlig et nettkurs?

– Et nettkurs er akkurat det samme som et vanlig Roede-kurs, bare at det er fullstendig fleksibelt. Du får personlig veiledning, råd og tips til hvordan du kan gå ned i vekt. Og du får nyttig kunnskap om sunt kosthold og fysisk aktivitet, og lærer hvordan du skal leve med nye og sunne vaner over tid. Kursdeltaker sender inn en rapport en gang i uken, der et sett med spørsmål besvares. Rapporten sendes inn til avtalt tid hver uke. Innen 24 timer gir kursleder en tilbakemelding på rapporten. Dette betyr at nettkurs er veldig personlig. Kursleder ser bare deg. NB: Dette er ikke en automatisert tjeneste!

Er det noen nettkurs egner seg ekstra godt for?

– Ja! Nettkurs passer for alle de som har liten tid, som ikke har mulighet for å gå på et lokalt kurs eller som er i utlandet. Det passer både for eldre og unge. Man kan velge mellom flere forskjellige typer nettkurs, som Standard, Hold Vekten, Express, Roede Mann, Roede Maxi etc. Nå har vi også Nettflex, som er vårt mest fleksible kurs. Her kombinerer vi nettkurs og personlig møte med kurslederen.

Er det noen nettkurs ikke egner seg for?

– Det er først og fremst de som ikke er glad i data og Internet. Man bør jo ha en viss forståelse for hvordan dette fungerer.

Hva er det morsomste ved å være nettkursleder?

– Det er at man kommer nærmere innpå kursdeltakeren. Man er jo anonym på den måten at man verken ser eller hører hverandre, men likevel deler deltakerne stort sett veldig mye. Man får et godt innblikk i hverdagen til kursdeltakeren – noe som gjør det relativt enkelt å komme med konstruktive tips og råd.

Her er noen av våre andre kurs:

Er dette et kurs du kunne tenke deg å delta på? Meld deg på Roede-kurs nå!

Powered by Labrador CMS