Sprek i vinter – 8 kursmøter for kun 2750,-

Vil du spise mat du elsker, og samtidig få en kropp du trives med?

Tenker du at du kan trenge litt kostholdsveiledning frem mot påske? Vi har fortsatt kampanjetilbud på 8 uker. Kom i gang nå og få full tilgang til nyttige verktøy gjennom vinteren.
Nå kan du endelig komme deg ut av korona-dvalen, og ta tak i din egen livssstil og få energien tilbake!
Nå kan du endelig komme deg ut av korona-dvalen, og ta tak i din egen livssstil og få energien tilbake!
Slik gjør du: 

Meld deg inn
Velg kursleder + 8 kursmøter
Start ditt nye liv!

8 ukerspakken gjelder disse kursene:

Digitale kurs
Gruppekurs (tidl. standard kurs)
Gruppekurs mann
Aktiv-kurs i grupper (NB: 3150,-)MELD DEG PÅ KURS
Meld deg gjerne på en gratis veiledning over telefon eller Teams med en av våre mest erfarne veiledere. Du får vite mer om hva som foregår på våre kurs og hvilken kurstype som passer best for deg, enten det er gruppekurs eller 1 til 1, digitalt eller fysisk eller en kombinasjon av disse.
Eller har du allerede bestemt deg for å ta tak denne vinteren?
FÅ PAKKETILBUD HER
Sunn livsstil må oppleves
Slik gjør du:  Meld deg inn Velg kursleder + 8 kursmøter Start ditt nye liv! 8 ukerspakken gjelder disse kursene: Digitale kurs Gruppekurs (tidl. standard kurs) Gruppekurs mann Aktiv-kurs i grupper (NB: 3150,-) MELD DEG PÅ KURS Meld deg gjerne på en gratis veiledning over telefon eller Teams med en av våre mest erfarne veiledere. Du får vite mer om hva som foregår på våre kurs og hvilken kurstype som passer best for deg, enten det er gruppekurs eller 1 til 1, digitalt eller fysisk eller en kombinasjon av disse. Eller har du allerede bestemt deg for å ta tak denne vinteren? FÅ PAKKETILBUD HER Sunn livsstil må oppleves
JEANETT TANGEN: Min suksessformel var oppfølging av min Roede-vanetrener og støtten i gruppen.
JEANETT TANGEN: Min suksessformel var oppfølging av min Roede-vanetrener og støtten i gruppen.

Gå vinteren i møte med sunnere vaner og en lettere kropp

-> sjekk ut vårt pakketilbud på 8 kursmøter for kun 2750,-

Det handler om HVA du spiser, NÅR du spiser og HVORDAN du lever!

Les også: Jeg klarte å finne kjærlighet til meg selv!

FØR OG ETTER: – Jeanett Tangen trodde hun skulle slanke seg, men fant fort ut at løsningen var nye vaner.
FØR OG ETTER: – Jeanett Tangen trodde hun skulle slanke seg, men fant fort ut at løsningen var nye vaner.

Melder du deg på kurs hos oss nå, er det en god garanti for at du vil lykkes i vinter. Vi har spesialisert oss på endring som gir varige resultater, og vi har «knekt  koden» når det gjelder å erstatte gamle vaner med nye og sunnere valg, som du vil både foretrekke og like. Personlig oppfølging over tid er vår suksessfaktor, og forskningen viser også at det er dette som må til for å oppnå resultater som varer.

Hos oss får du nydelige oppskrifter og smarte tips for et sunt liv du blir glad i – uten å føle deg “guilty”. Roede-maten er velbalansert, smakfull og proppfull av næringsstoffer, og forebygger livsstilsykdommer som diabetes type 2, hjerte- og karsykdommer, og en rekke psykiske plager.  Kanskje best av alt, i Roede-kostholdet inngår nesten all mat. Selv mat du tenker du må holde deg unna når du skal endre livsstil og spise sunt. Nå kan du endelig komme deg ut av korona-dvalen, og ta tak i din egen livssstil og få energien tilbake!

Spiser du det drivstoffet kroppen din trenger, belønnes du med en vekt du er fornøyd med, du opplever mer trivsel og overskudd og du får energi til å være aktiv.

Meld deg på kurs eller bli medlem i Roede

På et Roede-kurs får du personlig oppfølging og et opplegg som passer akkurat deg, uten å forsake det gode liv. Du oppnår varig sunn vekt og sunne vaner. Vi har gruppekurs og 1 til 1-kurs. Velg selv om du vil følge digitalt kurs eller lokalt kurs der du bor.

Powered by Labrador CMS