7 grunner til å velge Roedekassen

I dag er finnes det mange som leverer matkasser med oppskrifter og råvarer til ukens middager rett på døra. Har du ikke prøvd det ennå og er usikker på om dette er noe for deg? Da kan du få et innblikk i hvordan det fungerer og hvorfor det funker som fjell.

Matkasser har ofte forskjellige profiler, noen har fokus på at det skal være kjapt og veldig enkelt, andre gourmet, noen hverdagsmat mens andre har fokus på at det skal være smakfulle og næringsrike middager. Så her er det opptil hver og en hva som er viktig og riktig for seg og sin familie.

Roede og Godtlevert har satt sammen en fristende matkasse som gjør det enklere å spise sunt og godt. Med Roedekassen får du spennende, fristende og velsmakende middager fra hele verden, som alle i familien kan like. De siste 3-4 årene har Roedekassen kommet best ut når de sunne matkassene har blitt testet. De positive kommentarene her hengt løst, og hovedbudskapet er at kassen byr på sunn mat som smaker godt.

“Det er ingen tvil om hvilken kasse testpanelet ville valgt igjen om de hadde latt smaksløkene bestemme, og det skal man jo!”

Les også: Roedekassen – en sunn matkasse.

Her er 7 grunner til at Roedekassen er en god matkasse for aktive folk og familier som vil spise passe sunt i hverdagen

Spar tid

Middagene i Roedekassen er laget med sesongens råvarer, og hovedvekten av råvarene kommer fra norske produsenter og leverandører.

Når du bestiller Roedekassen kan du bestille for enten 3-, 4- eller 5 -dager. Da er middagene ferdig tilrettelagt, og du slipper å bruke tid på å planlegge og handle inn maten. Ettermiddagen blir mer bekvem, og du har litt mer tid til matlagingen og til å nyte middagen. Ta et oppgjør med deg selv og finn ut hvor mye tid du bruker på å planlegge og handle inn middagsmaten! De fleste sparer mye tid på denne løsningen, slik at man heller kan bruke tiden på morsommere ting.

Sunne og næringsrike middager

Oppskriftene i Roedekassen har stort fokus på den ernæringsmessige sammensetningen, i tillegg til at middagene skal smake godt. Middagene inneholder rikelig med grønnsaker. Vi bruker både hvitt og rødt kjøtt, og varierer med både fet og mager fisk. Likeså bruker vi fullkornsprodukter av ris, pasta og andre produkter som bulgur og couscous. Kassen er full av næringsrike og mettende råvarer slik at du og familien får fullverdige og smakfulle middager.

Årets sesonger gir rom for variasjon av både råvarer og retter.

Den 5. retten er alltid vegetarrett. Det er fordi vi ønsker å ha fokus på viktigheten av å redusere kjøttforbruket vårt til fordel for mer grønnsaker og belgvekster.

Oppskrifter med høy kvalitet

Målet vårt er å gjøre det lettere for deg å spise godt og sunt i en hektisk hverdag. Det åpner seg nye muligheter med å få matkassen levert på døren, både hva gjelder inspirasjon, variasjon og prioritering, så kanskje det er verdt et forsøk.

Oppskriftene fra Roedekassen er vel gjennomprøvd og testet av kokketeamet før de legges i kassen. Oppskriftene er presise og riktige i forhold til mål og mengder, og du kan være trygg på at du får et bra resultat hvis du følger oppskriften.

Passe store porsjoner

Mange opplever at middagsmåltidet blir alt for stort da det kan være vanskelig å vite hvor mye man skal beregne. Det er lettere å ha kontroll på middagsporsjonene når du får tilmålte råvaremengder levert på døren. Oppskriftene i Roedekassen er angitt med “Roede-porsjon”. Den betyr at hvis du følger Roede-metoden eller bruker Roede-appen kan du enkelt registrere middagen i Roede-appen.

Spar penger

Med matkassen får du akkurat det du trenger til middagen, og du unngår at det blir råvarer til overs. Du trenger heller ikke kjøpe ekstra ingredienser. Det eneste du trenger å ha tilgjengelig er olje, salt og pepper. Hvis du skulle få middagsrester, kan du eventuelt bruke restene til lunsj dagen etter.

Større variasjon og større valgfrihet

Roedekassen hjelper deg med få god variasjon på middagene og dermed også god variasjon av næringsstoffer gjennom uken. Så du kan være trygg på at den hjelper deg til en sunnere hverdag. Nå har du også muligheter til å bytte ut retter fra Roedekassen med 4 andre Roede-retter som ligger tilgjengelig i “Velg selv -kategorien”. Så er det en Roede-rett du ikke liker, kan du bytte ut den med 4 andre Roede-retter eller 35 andre retter fra “Velg selv-kategorien”.

Sunn og robust livsstil

Alle middagene har en god fordeling mellom de energigivende næringsstoffene, og middagsporsjonene har er en middels energitetthet. Bruker du Roede-appen vil du også oppleve at du får god uttelling på Kostholdsscoren når du registrerer middagene. Å spise sunne middager over tid vil gjøre det lettere å bygge gode vaner som gjør deg og familien sunn og robust i hverdagen.

Powered by Labrador CMS