Kickstart vårens middager med sunne retter fra Roedekassen

Ønsker du å komme i gang med gode og sunne middagsrutiner etter påske? Å prioritere det viktige middagsmåltidet i en travel hverdag krever ekstra innsats, så gjør det enklere for deg selv og bestill Roedekassen!

Da slipper du å bruke tid på det som er mest krevende, nettopp planlegging og innkjøp. Alt er klappet og klart; du trenger bare å konsentrere deg om middagen og å samle dine nærmeste til et hyggelig og sunt måltid.

ROEDEKASSEN: består av smakfulle retter med næringsrike og sesongbaserte råvarer.

Roedekassen har økt til fem middager

Du velger selv om du ønsker en ferdigkomponert Roedekasse for 3, 4 eller 5 dager. Du kan også velge om du ønsker kassen til 2, 4 eller  6 personer. Til manges glede kan vi også tilby én vegetarrett i Roedekasen. Velger du 5-dagers Roedekasse vil du få en smakfull og mettende vegetarrett som den 5. retten.

POKE BOWL MED ØRRET – en av mange smakfulle fiskeretter fra Roedekassen.

Noe for deg? Bestill Roedekassen her!

Les også: Roedekassen får terningskast 6.

Å prioritere det viktige middagsmåltidet i en travel hverdag krever ekstra innsats – så gjør det enklere for deg selv og bestill Roedekassen, så kommer du lettere i gang med gode middagrutiner etter påsken.

Næringsrike middager med sesongens råvarer

Middagene i Roedekassen er laget med sesongens råvarer, og hovedvekten av råvarene kommer fra norske produsenter og leverandører. Vår kokk  i Godtlevert, Johannes, sørger alltid for at du får god variasjon i løpet av uken, og at middagene inneholder rikelig med grønnsaker, fullkornsprodukter, magre kjøttprodukter og god fisk. Overskuddet og energien du har i hverdagen henger sammen med maten du spiser, og med Roedekassen får du næringsrike middager. Fulle av vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter som kroppen trenger.

Visste du forresten at alle oppskriftene fra Roedekassen ligger i Roedekjøkkenet, så du kan med et par tastetrykk registrere middagen i Roede-appen eller på www.roede.com.

Matglad hilsen fra Unni

Powered by Labrador CMS