Roedekassen – en sunn matkasse

Helt siden 2012 har Roedekassen vært en av Godtlevert sine mest populære matkasser. Den var i utgangspunktet tiltenkt alle som gikk på Roede-kurs og fulgte Roede-metoden, men falt raskt i smak hos de som bare vil leve litt sunnere og lettere også.

En sunn matkasse bør ha et variert utvalg av friske råvarer, frukt, grønnsaker og generelle ingredienser. Med Roedekassen er mye av jobben gjort med å velge varierte og sunne retter.


Les også:
Ferdig med middagstresset en gang for alle

Test av matkasser

I dag er det flere matkasser som er tilgjengelige for de som ønsker dette. Forskjellen på de fleste er hvilke ingredienser som brukes og at man faktisk blir mett av en porsjon.

Roedekassen fikk terningkast 6 i en stor test av sunne matkasser i Dagbladet. Her var det blant annet fine ingredienser og god mengde mat som begrunnet terningkastet.

Det var også passe porsjoner til familien og alle ble mette og det var heller ingen rester til overs. Oppskriftene var greie å følge – selv om de brukte noe lenger tid enn angitt.

Testpanelet skrev videre at de fikk et veldig bra helhetsinntrykk av kassen og at også barna likte maten veldig godt!

Les også: Terningkast 6 til Roedekassen

Er det billigere med matkasse?

Middager med matkasser er som regel billigere enn om man hadde handlet det i butikken.

Med matkasser får du som regel akkurat den mengden av ingrediensene du trenger. I tillegg utelukker det muligheten for å gjøre større impulskjøp til varer du nødvendigvis ikke trenger.

Les også: Sunn mat er ikke kjedelig mat.

Hva inneholder matkassen?

Middagene i Roedekassen er laget med sesongens råvarer, og hovedvekten av råvarene kommer fra norske produsenter og leverandører.

Middagene inneholder rikelig med grønnsaker, fullkornsprodukter, magre kjøttprodukter og god fisk.

Visste du forresten at alle oppskriftene fra Roedekassen ligger i Roedekjøkkenet, så du kan med et par tastetrykk registrere middagen i Roede-appen eller på www.roede.com.

Overskuddet og energien du har i hverdagen henger sammen med maten du spiser, og med Roedekassen får du næringsrike middager. Fulle av vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter som kroppen trenger.

Les også: Sunne middager i Roedekassen

Matkasse for kun en person

Matkasser kan passe godt også til de som bare er en person, som studenter, single eller andre som bor alene.

Med Roedekassen velger du selv om du ønsker en komplett matkasse til 3, 4 eller 5 dager. I tillegg velger du også hvor mange porsjoner som skal fordeles utover disse dagene.

Bor man alene kan det være greit å velge færre middager, så det blir enklere å fordele rettene utover ukedagene. Å ha restemat av god kvalitet vil også være med på å gjøre flere av måltidene dine sunnere.

Vi har allerede fått flere tilbakemeldinger fra single om at Roedekassen gir god variasjon i kostholdet og at de ikke kaster noe av maten.

Les også: Roedekassen nå med 5 retter

Powered by Labrador CMS