Roedekassen funker fint for single!

Visste du at Roedkassen er en av de mest populære kassene fra Godtlevert? Ja, oppskriftene er så populære at vi fikk terningkast 6 i Dagbladets test av sunne matkasser i januar 2021.

Vår kasse leveres både for 2, 4 og 6 porsjoner, men hva med de som er single?

Roedekassen også ypperlig for single

Bør ikke folk som er single få en mulighet til å bestille en Roede singelkasse? Vi vet at single etterspør en kasse for en person, men på grunn av liten etterspørsel måtte vi avslutte leveringen av denne kassen.

Da har du tre sunne og næringsrike middager og tre lunsjer klare for uken. Det gjør ukens matlogistikk og middagsplanlegging så mye enklere!

Men det er finnes noen løsninger for deg som er singel allikevel. Tro det eller ei, men vi i får stadig tilbakemeldinger fra single om at det er ypperlig med Roedekassen for to når man er singel. Du kan for eksempel bestille Roedekassen for to personer i tre dager. Ved å ha middag for to tre dager i uken, kan du løse det med å spise middag annenhver dag og restemiddag til lunsj annenhver dag.

NULL matsvinn

Vegetarschitzel med sopprisotto Lammeburger med tzatziki Torsk med hjemmelaget grov potetmos

Det er enkelt å bestille Roedekassen annenhver uke eller hver uke. Roedekassen blir levert på døra på søndag eller mandag alt etter hva du selv ønsker. Du får en god start på uken, og slipper å måtte planlegge middager eller lunsjer for uken som kommer.

De mente at det rett og slett var moro med middag med denne Roedekassen i hus!

Vi får tilbakemeldinger fra single om at Roedekassen gir god variasjon i kostholdet og de kaster ikke mat lenger. Det blir rett og slett NULL matsvinn! De opplever en motivasjons-boost og økt matglede fordi oppskriftene er enkle å lage, de smaker godt og gjør rett og slett godt for kroppen.

Roedekassen imponerte testpanelet

I testen av sunne matkasser 2021 mente juryen at Roedekassen skilte seg spesielt ut fordi rettene var enkle og greie å lage, og de var veldig smakfulle og gode.

Så enten du er singel eller har seks personer til bords, vil du ha stor glede av Roedekassen. Muligheten er mange og løsningene like så, så prøv gjerne Roedekassen!

Powered by Labrador CMS