Roedekassen er full av næringsrike og smakfulle råvarer.

Roedekassen nå med 5 retter

Er du lei av å finne på hva du skal ha til middag hver dag? Da kan Roedekassen være noe for deg. Roedekassen er komponert i samarbeid med Godtlevert, og passer godt for deg som vil spise deg mett på sunn og god mat.

Roedekassen er at den inneholder mye grønnsaker og magerere råvarer, og er perfekt om du følger Roede-metoden eller bare vil leve litt lettere.

Roedekassen - nå med 5 retter

Roedekassen har nå blitt mer fleksibel enn noen gang! Du velger selv om du ønsker en ferdigkomponert Roedekasse for 3, 4 eller 5 dager. Du kan også velge om du ønsker kassen til 2, 4 eller  6 personer. Velger du 5-retters vil du få en smakfull vegetarrett som femte rett, noe vi ser er en trend og økende etterspørsel etter.

Roedekassen er full av næringsrike og smakfulle råvarer.

Hvis du vil ha mer valgfrihet kan du velge rettene dine selv blant 40 retter, der de sunneste rettene er merket med «Sunt valg».

Disse middagene er næringsrike middager fulle av vitaminer, mineraler, fiber og antioksidanter som kroppen trenger.

Indisk blomkålcurry med bønner og ris toppet med  tomat- og koriandersalat. Dette er  en vegetarrett som både metter og smaker!

Å samle familien til en hyggelig og sunn middag vil gi dere god energi til å ta fatt på resten av ettermiddagen og kvelden. Det er EKTE MATGLEDE det!

Næringsrike middager med god variasjon

Middagene i Roedekassen er laget av gode råvarer fra norske produsenter og leverandører. Velger du de ferdigkomponerte dagene vil du alltid få god variasjon i løpet av uken. Middagene inneholder rikelig med grønnsaker, fullkornsprodukter, magre kjøttprodukter og god fisk.

Visste du forresten at alle oppskriftene fra Roedekassen ligger i Roedekjøkkenet, så du kan med et par tastetrykk registrere middagen i Roede-appen eller på www.roede.com.

Powered by Labrador CMS