Sunt og aktivt familieliv med Roedekassen

Den aktive småbarnsfamilien til livsstilscoachen Line Kallerud opplevde en skikkelig positiv forandring da de begynte med Roedekassen. Den får hverdagen til å gå opp og hjelper dem til en sunn livstil.

Line Kallerud (32) er produktsjef, kursleder og coach for digitale kurs i Roede. Hun lever et aktivt liv som småbarnsmor, og brenner for at Roede-kundene skal få nyttige verktøy og god veiledning for å mestre egen hverdagsplanlegging.

– Det er utrolig givende å få respons fra de som lykkes med egen livsstilsendring, som opplever at små og sunne grep i hverdagen bidrar til økt livskvalitet!

Roede matkasse – prøv testvinneren!

Foto: Privat – Ut på tur aldri sur!

Lite tid til å planlegge sunne middager i hverdagen

På fritiden driver Line med svømming, yoga, klatring, løping og planter. Mannen Thomas (32) jobber fullt som fundraiser for Mental Helse Ungdom og trener Bislett Fotball på fritiden. Sønnen Aksel (7) liker å svømme og klatre, mens datteren Sarah (4) er en sprudlende barnehagejente med sans for sang og tegning.

Småbarnsfamilien har innholdsrike hverdager og vier gjerne helgene til friluftsliv, teltturer, felles turer i svømmehall og på klatresenter – eller reiser til familie og venner.

– Jeg setter stor pris på god og sunn mat, restaurantbesøk, reiser og opplevelser. Men jeg vil ikke bruke for mye tid på matlagningen i hverdagen, siden jeg møter sultne barn når arbeidsdagen er over.

Hverdagen med jobb, skole og barnehage betyr også pendling for småbarnsfamilien. Foreldrene deler oppgavene og sjonglerer middagsplanlegging, handling, matlaging, lekser og fritidsaktivietene.

Det gjør det ofte utfordrende å få tid til å planlegge og lage gode, sunne middager til hele familien, hver dag.

– Vi opplevde en skikkelig positiv forandring i variasjon og spenstighet da startet  med Godtlevert sine matkasser. Vi fikk vi nye oppskrifter, økt kunnskap om råvarer, samt hjelp til planleggingen av ukens middager. Helt perfekt for oss voksne som savnet spennende og nye smaker!

Matkassen løser logistikkutfordringene på hjemmebane

– Det er helt perfekt at begge kan komme hjem og lage middagen uten at vi mangler ingredienser. Det utjevner rollene hjemme, vi blir mer fleksible og får løst hverdagslogistikken på hjemmebane.

Foto: Privat – Sara gleder seg til hver matkasse, så utrolig mye godt!

Line er “logistikksjef” på hjemmebane og har ansvar for innkjøp av mat og planlegging av familiens kosthold. Hun kaller hverdagen et salig kaos. De siste årene har familien gått lei av et enkelt og barnevennlig kosthold uten «skremmende» krydder eller ingredienser.

Roedekassen fra Godtlevert sikrer at den aktive familien får i seg sunn mat, med mer grønnsaker og flere smakfulle fiskeretter.  Med nye retter hver uke får de et mer spennende, sunnere, og variert kosthold.

Sunne retter som vekker matentusiasmen

Med matkasse fra Godtlevert får familien full valgfrihet. De kan sette sammen sin egen ukesmeny eller bestille ferdigkomponerte kasser.  Line synes det er spesielt gøy å teste ut mindre, lokale grossister og produkter hun ikke hadde fått tak i hos en vanlig matbutikk. Dessuten sparer familien mye tid på å slippe å dra slitne barn og foreldre gjennom butikken. Det er tid de heller vil bruke sammen ved kjøkkenbenken for å tilberede måltidene.

– En av de største fordelene med Godtlevert for oss er at maten kommer raskere på bordet, og vi kan heller bruke tiden på nyte det ferdige måltid. Vi får også mange flere fristende middagsretter som vi ellers ikke hadde kommet på å lage selv.

Når matkassen blir levert hjem på søndag eller mandag vet familien at de har en uke med spennende og sunne middager i vente. De er særlig glade i å teste ut nye fiskeretter, noe som passer godt for en familie som skal videre på trening og ikke vil ha en altfor tung middag i magen.

– Vi er også veldig glade i kyllingretter og litt spicy middager som kan justeres opp og ned i styrke etter behov. Alle får en spennende smaksopplevelse og kan nyte lette måltider som har litt «luksus» over seg – og som vekker den etterlengtede matentusiasmen i både meg og mannen min.

Roede matkasse – prøv testvinneren!

Powered by Labrador CMS