Terningkast 6 til vår sunne matkasse Roedekassen

I januar var Roedekassen med i en stor test av Sunne matkasser i Dagbladet. Dagbladet ønsket med dette å undersøke om det gikk an å bestille et sunnere og bedre liv på døra.

I testen vurderte de alt fra bestilling, levering, ingredienser, oppskrifter, mengde mat og en helhetsvurdering på blant annet smak og tidsbruk på rettene.

Til våre store glede fikk vi terningkast 6 på Roedekassen!

Begrunnelsen var blant annet at Roedekassen inneholder fine ingredienser og god mengde mat. Det var passe porsjoner til familien og alle ble mette og det var heller ingen rester til overs. Oppskriftene var greie å følge – selv om de brukte noe lenger tid enn angitt. Testpanelet skrev videre at de fikk et veldig bra helhetsinntrykk av kassen og at også barna likte maten veldig godt!

Vi er stolte og glade over å få en slik vurdering av Roedekassen som vi jobber så målrettet med. Å få lov til å bidra til at mange tusen daglig spiser sunne og varierte middager gir oss masse motivasjon til å utvikle sunne og varierte oppskrifter som vi kan levere i Roedekassen rett på døra.

Matfaglig ekspert i Roede, Unni Coldevin og kokken bak Roedekassen Johannes Grødal.

Visste du forresten av alle oppskriftene fra Roedekassen ligger i Roedekjøkkenet, så du kan med et par tastetrykk registrere middagen i Roede-Appen eller på www.roede.com.

Matglad hilsen fra
Johannes & Unni

Powered by Labrador CMS