Softis eller saftis?

Er du glad i is? Vi liker forskjellige smaker, noen elsker den fruktige og smakfulle saftisen, mens andre liker den myke kremete softisen. Det er iallfall ingen tvil om at is er så mye mer enn bare is!

Is gir en smak av sommer, den gir god stemning og er en deilig forfriskning på en varm sommerdag. 

Det er digg å ha hjemmelaget is i fryseren!

En sunn livsstil inkluderer også det å kunne spise is gjennom sommeren, og nyte den isen du liker aller best.

Det er flere saftiser i isdisken som inneholder naturlige ingredienser av både frukt og bær, som er et friske og smarte alternativ. Bestem deg gjerne på forhånd hvilken is du skal gå for, så slipper du å vurdere dette når du står med hodet i is-disken.

Stor eller liten is?

Is med friske bær er både lekkert og smakfullt!

Så hvilken is skal du gå for? Ja, takk begge deler, sier vi!  Det beste tipset er å velge størrelse ut fra hvor ofte du spiser is. Tenk gjerne litt på hvor mye is du spiser i løpet av en sommeruke og hvor ofte. Spiser du is hver dag, kan det være smart gå for de mindre saftisvariantene som du tar som et avkjølende mellommåltid. Da kan du gjerne unne deg en kremete softis en gang iblant.

Is og bær – en sikker vinner!

Å servere is sammen med friske bær og frukt er en sikker vinner. Det er lekkert og det smaker nydelig. En raus porsjon bær til isen gir også påfyll av vitaminer, mineraler, antioksidanter, og er derfor fin måte å få i seg gode næringsstoffer på. Serverer du is med ulike bær i forskjellige skåler, kan man plukke og mikse selv. Har du ikke lagd hjemmelaget is tidligere, kan det også anbefales. Det er gøy å lage is med gode råvarer, og det er supert å ha denne tilgjengelig i fryseren både til store og små som ønsker seg en smakfull forfriskning i sommervarmen. 

Nyt isen din til det fulle når du først spiser is – uansett hvilken is du velger.

Se noen av våre is-oppskrifter her:

Det er smart å tenke helhetlig.

Powered by Labrador CMS