Søndagstur langs Akerselva

Endelig var det litt snillere vårtemperatur i hovedstaden, når det attpåtil ble opphold måtte jeg ta meg en skikkelig by-søndagstur. Ruten jeg vil dele med deg på selveste 1. mai er en av mine favoritt runder. Fungerer like godt til løping som til en rolig rusletur. I dag ble det rask gange for min del, og som vanlig hadde jeg med meg Perry i bånd og Storytel (lydbok app) på ørene.

Har du testet ut Storytel? Jeg er blitt helt hekta! Det er så fantastisk å høre på lydbok når man løper, jogger, går tur, lufter hund eller ryddet i hjemmet. Alt blir litt mer spennende, spesielt om du er som meg og liker krimbøker. Hvis du hører på en skummel lydbok når du jogger i skogen, skal du ikke se bort i fra at spenningen kan få deg til å løpe litt raskere enn planlagt – her snakker jeg egenerfaring:-)


Storo – Akerselva – Kjelsås stasjon – Kapellveien – Storo

Dagens runde gir deg både et kjøpesenter, grussti langs øvre del av Akerselva, et rolig boligområdet og utsikt over Oslo. Langs Akerselva vil du ikke gå så mye alene på en søndag, men i boligområdet langs Kapellveien kan du oppleve litt alenetid samtidig som du kan nyte utsikten over vakre Oslo. I tillegg til alt dette, kan du skryte av å ha gått over 10 000 steg om du gjennomfører hele runden.

Nå håper jeg du lar deg friste og legger ut på en ettermiddags tur.
Nyt søndagen og GOD TUR!

Smil fra Kristine Kursleder

Innlegget Søndagstur langs Akerselva dukket først opp på Kristine Telebond.

Powered by Labrador CMS